• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Cit Cit Modelleri Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçek canım 8 parça genelde maşa yaparak kullanıorum düz sanki çok belli oluomuş gibi gelio

ya bende alıcam ama kaç tane yeter bilmiyorum saçlarım omuzlarımda sizce kaç tane gider???

arkadaşlar kimi 2 tane kimi 6 tane aldım yazmış..2 tanesi saçları uzun göstermek,bunu yaparken de doğal görünmesi için yeterli mii :utangac: ya uzun saçı çok seviyorum ama belime kadar hiç uzatamadım yıpranıyo saçlarım uzatana kadaaarr :gitme: 2-3 tanesi yeterliyse ben de alırım vallaa

arkadaşlar bnm saçlarda omzumda fln ama kat kat önler kısa duruyor.birde kıvırcık.bende alt kısıma 2sıra falan postiş istiyorum.nasıl bulcam kıvırcık postiş kastamonularda:(birde ne kadara aldınız yardımcı olursanız sevinirim

ya hanımlar çok belli oluyor..gerçekten ben yapmayım diye bağırıyor özellikle kısa saçta farklı tonlar belli ediyor kendini...en doğalı koltuk altı seviyelerinde saçla yapılmış boncuk kaynak ondan başka doğal duran yok...belkide ben çok içiçeyim ondan sanırım doğallık çok önemli..helede bu zamanda herkesin saçları kaynakken..

arkadaşlar kimi 2 tane kimi 6 tane aldım yazmış..2 tanesi saçları uzun göstermek,bunu yaparken de doğal görünmesi için yeterli mii :utangac: ya uzun saçı çok seviyorum ama belime kadar hiç uzatamadım yıpranıyo saçlarım uzatana kadaaarr :gitme: 2-3 tanesi yeterliyse ben de alırım vallaa

canım saçın yoğunluğuna göre bu değişir..eğer saçlarınız yeterli uzunluktaysa sadece biraz daha uzunluk ve yoğunluk koymak istiyorsanız kat gibi görünecek şekilde 2 yada 3 çıtçıt taktırabilirsiniz...ama kısa saçta ve az miktarda saç için gerekli yoğunluğu sağlamak amacıyla ne kadar çok çıtçıt o kadar iyi duruyor..bunu ancak orada alırken saçlarınızda deneyerek anlayabilirsniz...genelde kısa ve az saça biz 8 parça çıtçıt öneriyoruz..boncuk kaynağı 100 adetten başlatıyoruz doğal durması açısından..daha sonra bu sayıyı arrttırıyor müşterilerimiz...keratin kaynağı ise asla ve asla önermiyoruz..saçlarınıza yapacağınız en büyük zarar keratin kaynak..a.s

benim kullandığım kaynak saçlarım..130 tane var şuan..ve 3 defa oriyale girmiş hali bunlar...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben sentetik çıt çıt aldm .yani gerçek saç değil .tanesi 10 ytl den iki tane aldm kaydirigubbakcemile3 ve gerçek olmamasına rağmen hiç kimse anlamıyor. . . saçlarım röfleli tam saçımın renginde delikafadulden çok güsel duruo şimdilik çok memnunm bi aydan beri kullanıorumm . özellikle ördüğümde çok daha güsel duruyor :delphin: açıkçası ben kıyamıorum 250 milyon bi çıtçıta vermeye hihoyyyt

cnm sen nerden aldın istanbulda yaşıyomuusn banada deyiver hele :))

Vay bee.Neler varmis da bizim haberimiz yokmus.Ne kadar cahil kalmisimakannehirakannehir

kızlar çıt çıt düz mü yoksa maşayla yapınca mı daha doğal durur ?
ben bugn kuaförde taktırdım yüz fön cektirip katlı kesim gibi duruo önden ; pek hosuma gtmedi yanlardan tuttrdm daha iyi oldu maşayı da deniycem ama vaktim yok pazrtesiye en dogal cıkmam lasım cıtcıtlarla suanda da sacımda fön var napıyım bi el atar mısınız duruma :bbo: :gitme:

kızlar bursa'da ya da balıkesırde uygun fıyata ve gercek sactan yapılmıs cıt cıt sacları nerden bulabılırım yardımcı olur musunuz?

hilalce saç rengin ne renk yazmamışsın birde seninkiler gerçek saç dimi ne kadara nerden aldın

kizlar usakta nerde citcit bulabilirim ve fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi lütfen özelden yazsin

bende balıkesirdeayvalıkta yasıorum burada önerdiginiz bi kuaför varmı aceba cnkü kçük bi yer ilk geldigimde buraya 3ay önce karamel yaptırdım ama kuaför saolsun saclarımı mahvetti ve saclarım cok cok omuzlarımda kısaldı artık bi çare istiorum cıt cıtmı poştişmi anlayamıorum

bende balıkesirdeayvalıkta yasıorum burada önerdiginiz bi kuaför varmı aceba cnkü kçük bi yer ilk geldigimde buraya 3ay önce karamel yaptırdım ama kuaför saolsun saclarımı mahvetti ve saclarım cok cok omuzlarımda kısaldı artık bi çare istiorum cıt cıtmı poştişmi anlayamıorum

canim turplu suyu veya sarimsakli sampuani deneyebilirsin hem kendine geliyo sac hemde uzuyo ama düzenli bi sekilde sabirla yapman lazim bide sac uzatma yöntemleri adli baslikta ben bile inanamadim 1bucuk ayda 10 cm uzadi diye bi baslik var onuda deneyebilirsin bu dediklerimin hepsi sac uzatma yöntemleri adli baslikta

cnm ben edremittyim ve edremitte bile gerçek çıt çıt var en az 3 kuaförde var ayrıca izmir peruk center burda şube açtı henüz gitmedim ama bi ara bakıcam ...hala istiyorsan haberleşiriz..yani burdan alabilirsin

Back