• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Cit Cit Modelleri Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kenidimizde taka biliyormuyuz bu cit citi ardaslar

evet cnm ben kendim kolaylıkla takıyorum ve ben hergün kullanıyorumm alışıyosun bir süre sonra zaten...

Nasıl yıkıyorsunuz diyen arkadaşa cevap vereyim:)
Kendi saçını nasıl yıkıyorsan öyle yıkıyorsun şampuanlıyorsun, kremliyorsun bir güzel ohh mis:D Ama saçındayken değil tabi ki çıkarıp yıkıyorsun:D

merhaba arkadaşlar ben sentetik çıt çıt aldm .yani gerçek saç değil .tanesi 10 ytl den iki tane aldm kaydirigubbakcemile3 ve gerçek olmamasına rağmen hiç kimse anlamıyor. . . saçlarım röfleli tam saçımın renginde delikafadulden çok güsel duruo şimdilik çok memnunm bi aydan beri kullanıorumm . özellikle ördüğümde çok daha güsel duruyor :delphin: açıkçası ben kıyamıorum 250 milyon bi çıtçıta vermeye hihoyyyt

bnde sentetik aldım şimdilik çok güzel.ama yinede gerçek
saç lamyı düşünüyorum.burda gerçek saçın tanesi
bele kadar 50 milyon=)
bir sorum olucaktı.bu saçları sadece bir kere mi boyatabiliyirouz?

Son düzenleme:
benimde bi sorum olcak.şimdi hep bakıyorum,çıtçıtlar takılınca saçları krepe gibi yapıp kaldırıp düz şekil vermişler.dalgalı falan kullansam? belli olur muki aralardan öyle deneyen var mı-tatlicadiarzu-

ya bende çıt çıt almayı düşünüyorum ama sentetik alıcam saçlarım omzumda kararsızım almakta kullanabilirmiyim die bide sentetiklere fön çekiliyormu bi bilginiz varmı

benim de aklımdan geçen soruyu sormuşsun "Jay"
benim saçlarım kıvırcık, sürekli de fön çekmek/çektirmek
zor iş..ve piyasada da dalgalı çıt çıt bulamadım ben hiç.
bilen var mı acaba? bi de ben gün içinde çok sık toplar açarım
saçlarımı oynarım sürekli..çıtçıtla toplasam arkadan belli olur mu?

:nazar: arkadaşlar bende 3 aydr çıt çıt kullanıorum we çok memnunum gerçek saç benimkisi sentetik almıştım ben ama irenç olmuştu onun için gerçek aldım 4 parça aldım 130 tl ye bence çok güzel topluosun sarıosun fönlüosun ben özellikler sarıorum bazen lüle lüle oluo çok hoş tawsiye ederim :teytey: :teytey: :teytey:

yaarkdşlar benm saçım hafif dalgalı ve kabarık düz fön çektiğimde çoğunlukla pırasa gibi olmuyo bozulabiliyo o zamn çıt çok sırıtcak ne yapmam lazım

bnmki sentetik kagitta masa fln vurulmaz yazio
boyada olmuyomus ..
=(
ama guSel memnunum yinede :p

kızlar diyelimki kullanıyorum,saçlarımı boyatmak istiyorum ve çıtçıtlarla bir boyatıyorum.sonra malum beyazlar falan derken farklı renge boyatıyorum.yani saç gibi renk değiştirdiğinde bir zararı oluyormu ki?

kızlar ya cıtcıtlarınızın resmini falan koysanıza nasıl takıldıgı hakkında tüyolar falan sadece ilk sayfalarda 4-5 fotoraf var. sacınız topluyken, farklı modeller yaptırdıgınızda, dalgalı jöleli halleri falan merak ediyorum.

Back