• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Cit Cit Modelleri Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
b01vl3.jpg

b02cz5.jpg

b03ko4.jpg

b04ev0.jpg

b05sw6.jpg

b06jr0.jpg

Benimkiler 2. resimdekiler gibiydi ama rengi siyahh....
Takıp çıkarması bazen çok zahmetli oluyor ben bu aralar boncuk kaynak düşünüyorum..
Ama önce saçımın canlanmaya ihtiyacı var :)

nasil yani devamli ciklartip takiyormusunuz :bbo:

ben de yaklaşık bir seneden beri kullanıyorum,gerçek saç ve saçımın aynı rengi olduğu için kuaförler bile ellemeden farkedemiyorlar çok doğal duruyor tatlicadiarzu

ben de boncuk kaynak düşünmeye başladım bugünlerde :kahve:

bu arada hergün takıyormusunuz diye sormuşsunuz,sabah işe giderken takıyorum akşam çıkartıyorum,saçımı yapmaktan fön çekmekten daha kolay :teytey:

kizlar ama ben cikarilmadigini duymustum bir arkadasim cikartmadan 4 ay kullandi hemde onunki sac dibinden örgü ile tutturulandi ayy herkez ayri birsey söyluyor :bbo:

sarı renk hosmus bende cıt cıt almayı dusnuyorum yalnız arkadaslar kaynak sacları yıpratıyor onun bakımıda var saclar cok yıpranıp dokulebılıo cıtcıt kullanmak daha pratık ve gusel pekı nekadar acaba bu boncuk kaynakların fıyatıa.s.

Ben çıt çıt kullanıyorum kimse anlamıyor herkes ne ara uzattın saçını diyor:)

bende yaklasık 3yıldır donem donem kullanıormm kimse anlamıo hatta bazen takmayıp kestirdiimi solediiimde herkes nası kıydın saclarına fln diooo:roflol: ama arkadaslar saclarınız hafif uzunsa dogal duruo kısa boyda we kut sacda daa kolay anlasılıo......kullanan bilen 2sinide anlıyo..duzgun takmakda cok onemli...:jeyyar:

selam kızlar bende kaynakzedelerdenim geçen ay boncuk kaynak yaptırmıştım ama ancak 20 gün kullanabildim takılan halkalar alerji yaptı kaşıntı ve kızarıklıklar oluştu sonradan kızarıklıkların başı iltihaplanmaya başlayınca hemen çıkarttım ya çıkarttıktan sonra saçlarımın hali içler acısıydı çok kötü olmuştu ve acayip bir dökülme oldu bence en kullanışlı çıt çıt şimdi o saçlarımı verip çıt çıt yaptırıcam çünkü gerçek saçtı o şekilde kullanıcam

:asigim:

aaaa kocaeeliide oturuoomşsn şimdi farkettimşakkıdı

sanat sokağından mı aldınnnn yoksaaaa,geneldee izmit kızları ordan alır çıt çıthihoyyyt

Canim Kocaeliliyim ama Almanyada Yasiyorum :utangac:.Ben Almanyadan bi Afroarapsacmagazasindan aldim citcitlarimi kaydirigubbakcemile3

kızlar bana da kuaforde çıtçıt taktılar gostermek için nasıl durdugunu çok hoş durdu ama dısardan ruzgar falan vurduğunda belli oluyormu ondan korkumda alamadım

yaa bu sacın rengi ne tam olarakkkk :D
cit cit konusunda ne alaka ama olsun soriim dedim
x)

Back