• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt mı, kaynak mı ?

juno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
4.301
46
0
Diğer
belime kadar uzun saçlarımı kısacık kestirdim şu anda hala alışamadım.. güzel duruyor aslında ama eski uzun saçlarımı istiyorum :(
uzayana kadar kaynak mı yaptırsam diye düşünmeye başladım
kaynak yaptıran arkadaşlar memnun musunuz? bazı arkadaşlar saçlarının azaldığından filan bahsetmiş..
yoksa çıtçıt mı alsam acaba?
fikir verin bana arkadaşlar:(

keratinli kaynak yaptırın,hem dışardan belli olmuyor hem de boncuklar gibi canınızı yakmıyor .

Çıtçıtın kullanımı çok zor ,düzgün dursunlar diye her kullanımda kuaförde takdırmak gerekiyor

bende ayni düsünce icerisindeyim..ama benim saclarim bayaaaa uzun sadece cok inceler..dolgunlastirmak icin kaynak mi yaptirsam cit cit mi alsam bilmiyorum :59:
bu resmini ekledigim yöntem saca daha az zarar veriyormus ve daha ucuzmus... ama bence kaynak oldugu cok belli :50:

$March_2010.jpg

kesinlikle kaynak derim
çıt çıt saçları çok kırıyor.takılırken krepe yapılıyor ve buda saça oldukça zarar veriyor
en temizi ve kullanışlısı boncuk kaynak.kaynak kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim:8:

kesinlikle kaynak değil, boncuk kaynak kullandım, boncukları saçın dibinden sıkıştırıyorlar ve sen kaynak saçlarını çıkartana kadar o saç ezilip büzülüyor, ne dersen de işte, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum, çıtçıt kullanmadım yorum yapamam :120:

bende saçım yanınca kestirmek zorunda kaldım ...alışamadım tabi kuaförüme ısrar ettim okadar ...kaynak ve çıt çıt için ikisine de karşı çıktı...para için sana bunu yapmam dedi ( normalde satıyor ve kaynakta yapıyor ) ozaman keratin yüklemesi yapalım yıpranık yerleri için dedim onuda yapmadı :35:önce güzel görünür sonra bana söversin dedi !!! valla anlamadım bende kısa saça alışmaya çalışıyorum hala :50: var demekki bir bildiği dedim napim....

Postiş çıtçıttan çok farklı bir şey tatlım..

Postişi bilmiyorum fakat çıtçıtlarım 12 tane benim saçım gür .. Aldıkça almam gerekti sonra..

tanesi 25 liraya aldım..

Daha önceden tanesi 50 liraya aldıklarım yarı gerçekmiş..Güzel kazıklanmışım..

Fakat sonra 25 liralık olan harika.. 5 ay oldu kullanalı.. Hem maşa hem düzleştirici kullanmama ragmen halen harika ..

Ben şahsen çıtçıt tavsiye ederim..

Gerçek olduğu zaman kimse anlamıyor ..

Bu da benim çok hoşuma gidiyor..

Postişi bilmiyorum fakat çıtçıtlarım 12 tane benim saçım gür .. Aldıkça almam gerekti sonra..

tanesi 25 liraya aldım..

Fakat sonra 25 liralık olan harika.. 5 ay oldu kullanalı.. Hem maşa hem düzleştirici kullanmama ragmen halen harika ..

yok biliyorum tabi ayrı olduklarını :)
kaynak mı yaptırsam demiştim ama kuaförüm saçların çok gür, çok pahalı olur boşver dedi
bir de çok kopuyor saçlar filan dedikleri için vazgeçmiştim
ben postiş aldım atkuyruğu olarak kullanıyorum bugün aldım :)
benimki gerçek saç değil ama gerçek istemedim başkasının saçı ya bi iğrenç geldi huylu muyum neyim :27:
bir de benim saçlarım omzumu az geçti de çıtçıtı becerip takamam görünür filan dedim
postiş daha kullanışlı geldi ben tembele :)
ayy uzun saçlı nasıl mutlu hissettim anlatamam

tanesi 25 liraya aldım..

cnm nerden aldın çıtçıtları bei de gerçek olduğun anlamak için bir yol varmı ??

Tşkler

ben de çıt çıt tavsiye ederim.. kendim takıyorum ve krepe yapmıyorum, yine de tutuyor.. tamamen zararsız, saçında toka varmış gibi yani..

geçen kuaföre sorduğumda çok saçım olduğu için hem çıtçıtın hem de kaynağın aynı hesaba geleceğini ve çok maliyetli olacağını söyledi :5:

Back