yaklaşık 4 ay önce bir hevesle çıt çıt aldım onu da iki kere kullanabildim. Çünkü benim saçlarım omuzlarımda ve hacimli ama bu çıt çıtlar benim saçlarıma göre cok ince kalıyor ve acayip belli oluyor çıt çıt kullandıgım. Boncuk mu yaptırsam çıtçıtlarımı diye düşünmeye başladım.Ama onda da aynı şey olur mu diye düşünüyorum. Sizler ne önerirsiniz?Bu arada çıtçıtlar 150 gr 8 parça
Ben boncuk kaynak kullandım da yok ya iş değil dip bakıma gitmezsen zamanında benim gibi saçlarını omuzlarına kadar kestimek zorunda kalırsın çok yıpratıyo gerçekten bide sürekli fön çektirmezsen çok belli oluyo kaynak olduğu ve masraflı açıkcası uğraşmazsan rezil bir görüntü oluyor bence sen vazgeç bu sevdadan kendi saçına özen göster hem paran cebinde kalır hem sağlıklı saçların olur
saçlarını maşa yaptığında filan kullanabilirsin o zmn dalgalı görünüm olduğundan o kadar belli olmayabilir. bu arada bende kaynak yaptırmanı önermiyorum çok belli oluyor fön çektirmeyince
bence de çıt çıtlarını maşalayarak kullandığın zaman anlaşılmaz. ayrıca at kuyruğu yapabilirsin. düzleştirip saldığımda benim de içim rahat etmiyo, çok belli oluyormuş gibi düşünüyorum. ama şimdiye kadar farkeden olmadı. senin gözün alışmadığı için çok belli oluyor gibi gelebilir. gözün alışana kadar maşalamanı ya da toplu kullanmanı tavsiye ederim.
yaklaşık 4 ay önce bir hevesle çıt çıt aldım onu da iki kere kullanabildim. Çünkü benim saçlarım omuzlarımda ve hacimli ama bu çıt çıtlar benim saçlarıma göre cok ince kalıyor ve acayip belli oluyor çıt çıt kullandıgım. Boncuk mu yaptırsam çıtçıtlarımı diye düşünmeye başladım.Ama onda da aynı şey olur mu diye düşünüyorum. Sizler ne önerirsiniz?Bu arada çıtçıtlar 150 gr 8 parça