• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt larımı kullanamıyorum

rukiyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
21
0
86
Bolu
yaklaşık 4 ay önce bir hevesle çıt çıt aldım onu da iki kere kullanabildim. Çünkü benim saçlarım omuzlarımda ve hacimli ama bu çıt çıtlar benim saçlarıma göre cok ince kalıyor ve acayip belli oluyor çıt çıt kullandıgım. Boncuk mu yaptırsam çıtçıtlarımı diye düşünmeye başladım.Ama onda da aynı şey olur mu diye düşünüyorum. Sizler ne önerirsiniz?Bu arada çıtçıtlar 150 gr 8 parça:43:

Ben boncuk kaynak kullandım da yok ya iş değil dip bakıma gitmezsen zamanında benim gibi saçlarını omuzlarına kadar kestimek zorunda kalırsın çok yıpratıyo gerçekten bide sürekli fön çektirmezsen çok belli oluyo kaynak olduğu ve masraflı açıkcası uğraşmazsan rezil bir görüntü oluyor bence sen vazgeç bu sevdadan kendi saçına özen göster hem paran cebinde kalır hem sağlıklı saçların olur

saçlarını maşa yaptığında filan kullanabilirsin o zmn dalgalı görünüm olduğundan o kadar belli olmayabilir. bu arada bende kaynak yaptırmanı önermiyorum çok belli oluyor fön çektirmeyince

bence de çıt çıtlarını maşalayarak kullandığın zaman anlaşılmaz. ayrıca at kuyruğu yapabilirsin. düzleştirip saldığımda benim de içim rahat etmiyo, çok belli oluyormuş gibi düşünüyorum. ama şimdiye kadar farkeden olmadı. senin gözün alışmadığı için çok belli oluyor gibi gelebilir. gözün alışana kadar maşalamanı ya da toplu kullanmanı tavsiye ederim.

benmde aynı sekılde saclarm snn kdr kısa dgl goguslerıme fln gelıyo ama saclar dha az 110 gr bır havluya sarılı evde duruyor bnmkılerde :( arkadasların ddgı gbı at kuyrugu yaptgımda kenarlarda kendı saclarm ortada ıncecık upuzun cıtcıtlar kalıyor yıne farkedılıyor, masa yaptıgımda ıste bır kac tel uzun asagı ınyor ustlerı kabarık yıne bellı oluyor sadce ordugum zmn bellı olmuyo dıye dusunuyorum ben:50: yıne de soyledıklerını bır kere uygula bnm becerıksızlıgmde olabılr =)

Son düzenleme:
yaklaşık 4 ay önce bir hevesle çıt çıt aldım onu da iki kere kullanabildim. Çünkü benim saçlarım omuzlarımda ve hacimli ama bu çıt çıtlar benim saçlarıma göre cok ince kalıyor ve acayip belli oluyor çıt çıt kullandıgım. Boncuk mu yaptırsam çıtçıtlarımı diye düşünmeye başladım.Ama onda da aynı şey olur mu diye düşünüyorum. Sizler ne önerirsiniz?Bu arada çıtçıtlar 150 gr 8 parça:43:

çıt çıt takmadan önce saçlarına fön çektir ve kuaförün taksın.

boncuk dediğin kaynaksa eğer , önermem bende yaptırmıstım eskıden.

ve çıkarttıktan sonra saçlarımı bayağı kısa kestırmek zorunda kaldım.

Back