- 10 Mart 2008
- 259
- 1
3 senedir kullaniorum cokta memnunum ..cit citin en gusel tarafi istedigin znm cikar istedigin znm tak kolayligi bende 6 parca var simdi saclarim uzadi pek takmiorum buara ama at kuyrugu fln yapildiginda dahada uzun duruo cok kusell alicak arkadaslar sacin i olmasina dikkat edin hatta kuaforlerinz yardimci olur saniorum benim kuaforum ayarlamisti ..sac nekdr kaliteli olursa omrude uzun oluo..simdi boncuk flnda yapiolar ama citcitlarima degismem
BENDE DE ÇIT ÇITLAR VAR AMA Bİ TÜRLÜ BECEREMİYORUM TAKTIĞIM ZAMAN ANNEM HEP ÇOK BELLİ OLUYO DİYO ÖZEL GÜNLER DIŞINDA HİÇ KULLANAMADIM senağlama BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİN kaydirigubbakcemile5
canım çok tşkkrlr eve gider gitmez tekrar denicem günlük kullanmayı çok istiyorum inşallah senin gibi becerebilirim kaydirigubbakcemile5
bendede 4parça çıtçıt war we yetio bana röfleli saçlarım çok hoş duruo zorda deil takması bende krepe yapmadan takıorum we çokta memnunum kaynak yaptrmayın derim ben ben 4 parçası 130tl ye aldım
bende aldim 40cm 8parca galiba ama sentetik cok dokuluyo 40€ ya aldim
ama belli olmasin die napim?? siz nasi kullaniosunuz
benim sacim ince
=( ama gusel duruo ha xD
canım sentetikkmii nasıl memnunmusun? fazla dolaşıyor ve dökülüorfalan diolar senin nasıll?? aslında güzel kullanınca hiçde bişşy olmaz die düşünüorumm
evet sentetik dolasiyo =( ama fazla dokulmuyo allahtan xD
dolassin artik napaLimtarariz bizde dimi hehe
memNunum Simdilik bakalim .. =D kaydirigubbakcemile2