- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
tamam canım saol şimdi hatırladım galiba yerini hihoyyytya konur sokakta yada bi üst sokağında tam hatırlamıyorum cnm:s ama evet gercek sac tamamı bi cok arkadasm aldı cok memnunlar bnde bu hfta alıcam kuafre de gtrduk fön de cekti masa da yaptık onaylandı yani gercek sac olduu:)
bu arada sen sentetkleri ne kadara aldın?ve o karısım dediklerin boyanabiliyo mu?
aerkadaşlar bende çıt çıt almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım size bişey sorcam bu çıt çıtları kendim evde takabilirmiyim yoksa hep kuaföremi taktırılıyor
tamam canım saol şimdi hatırladım galiba yerini hihoyyyt
ben sentetikleri tanesi 10tlye aldım 4 tane 40tl ama oyuncak bebek saçı gibi yapısı hemen dolaşıyo ve çok dökülüyo,taranamıyo fırça sürülemiyo parmakla şekillendirmek gerekiyomuş gerçek saçlar da bu kadar çok dökülüyomu acaba,o karışım olanlar boyanabiliyomuş ordaki satan kız öle dedi ama sen almaya karar verirsen yine sor bahçeli 7 bit pazarı
kendin kolayca takabilirsin canım,saçlarını ayırıp saç aralarına takıyorsun zaten çok kolay takılıyo tokaları vara.s çıtçıtın en güzel özelliği de kuaföre ihtiyaç kalmaması
doğal duruyor mu peki canım 3 çıtçıt alsam hoş dururmu acaba bilmiyorum kifiyatları nasıldır gerçek saçların sen kullanıyormusun memnunmusun
canım ben kullanıyorum cok memnunum gerçek saç. Kimse anlamıyor kız arkadaslarım bile ne guzel sacların var diyor. 1 yıldır anlamayanlar var. Renk tutması cok onemli..
selam arkadaşlar bi tavsiyemi sizinle paylaşmak istedim uzun yıllar hep kısa sac kullandım daha sonra uzun sac moda oluncapiyasada gercek sac bulmak inanın cok zor sacı gösteriyolar bakıyosun bide onlarda üstüne üstüne bunlar gercek sac naylon karışım yok diyorlar alıyorsun sac rengini değiştirmek için başka bi kuaföre gidiyosun ve sonuç hüsran aldığın sac naylon karışımlı cıkıyo sonra iki kuaförde birbirinde suc buluyor neyse anlıycağınız benim sütten ağzım yandığı için artık saclarımı daha güvenilir bi kuaföre teslim ediyorum.yeride kadıköyde isteyenlere adres verebilirim.şehir dışınada satış yapıyorlarmış
canım ben kullanıyorum cok memnunum gerçek saç. Kimse anlamıyor kız arkadaslarım bile ne guzel sacların var diyor. 1 yıldır anlamayanlar var. Renk tutması cok onemli..