Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

Arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.. Ben İzmirde oturuyorum. Ve bende uzun saçlar var ve bunları çıt çıt yaptırmak istiyorum bana ne kadara mal olur ve nerde yaptırabilirim..

kızlar eBay dan 82,00YTL ye aldım 8 parça çıtçıt daha kargoda geldiğinde haber veririm:)

kızlar bende araştırıyorum.ama öyle kafam karıştıki bi akıl verin.kuafördekini gözüm görüyo ama 350 diyor netten alan arkadaşlardarda var nete nasıl güvencez renk nasıl tutcak falan iyice kafam karıştı:S

Arkadaşlar bende de annemin kendi doğal saçları var iki belik.Bunları saçımın renginde boyatıp çıt çıt yaptırsam mı diye düşünüyorum.Böylece belki daha ucuza mal edebilirim.

Arkadaşlar bende de annemin kendi doğal saçları var iki belik.Bunları saçımın renginde boyatıp çıt çıt yaptırsam mı diye düşünüyorum.Böylece belki daha ucuza mal edebilirim.

YAPTIR BENCE CNMM ÖYLE DAHA UCUZ OLUOO kaydirigubbakcemile

kızlar bende 9 parça gerçek saç çıtçıt var bunları satmak istiyorum ilgelenenler olursa haberim olsun rengi açık kestane ben saçlarım kısayken almışdım ama şimdi uzadılar kullanmama gerek kalmadı fiyatı aramızda konuşuruz

arkadaşlar çıt çıt almak istiyorum ama gerçek saç olup olmadığını nasıl anlayabilirim? antalya da satın alabileceğim güvenilir bir yer bilen var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim

kızlar bende 9 parça gerçek saç çıtçıt var bunları satmak istiyorum ilgelenenler olursa haberim olsun rengi açık kestane ben saçlarım kısayken almışdım ama şimdi uzadılar kullanmama gerek kalmadı fiyatı aramızda konuşuruz

canım ya ben düşünüyorum almak.kararsızım hatta nerden alayım diye.gerçek saç mı ama hint saçı istemiyorum ben almışken sağlıklı olsun istiyorum.

bugün saçlarımı kestrdim ve cok kısaldı çıtçıt istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnn senağlama

aslında ben çıt çıt almak istiyorum ama saçım koyu kahve siyah gibi bi renk..
eline olupta satmak isteyen var mı kızlarr

kızlar isterseniz ben fotmu gönderim siz karar verin benimki gerçek saç hint değil ama nasıl göndercem bilmiyorm resmiii:S

bakalım beğenicekmisiniz kıslarrr:asigim:

Eklentiler

• $bbbbth.JPG
    $bbbbth.JPG
    52,2 KB · Görüntüleme: 74
[ı]hilalce cnmm..
Ben cok begendm cok güzel duruo kendi saçın gibi..
Ne kadara aldınn
[/ı]

ben geçen sen 450 ye almışdım cnm ama sıkıldım artık saçımı victoria backheam gibi kullanmak istiyorum :) gerçekden çok hoş duruyo kimse ankamıyodu çıt çıt olduğunu :)

Ben de gerçek saç kullanıyorum ama bana biraz pahalıya patladı 750 tl cik:KK70: Bu çıt çıt saçlar çok güzel yaa acayip doğal duruyorlar, kendim takmayı da beceriyorum herkes kendi saçım sanıyor hehe:KK70:

ben de geçen yıl 400e aldım ama gerçekten brz kazıklanmışım..hiç memnun değilim yani:S

X