• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt hakkında yardım!!

digital.girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
70
2
0
Balıkesir
merhaba arkadaşlar bugün kendime 6 parça tanesi 45 milyondan 250 milyona çıt çıt aldım.fakat gerçekten kullanımı hakkında yardımınızı istediğim birkaç sorum var.ablama sordum gece yatarken çıtçıtları çıkarmadan yatsak birşey olur mu diye o da eğer rahatsız etmiyorsa çıkartmayabilirsin dedi.neyse çıtçıtlarımla birlikte yattım bugün ve daha demin televizyon izlerken elime tam 2 tel saç geldi!! yani resmen çıtçıtdan döküldü o 2 tel saç ve aklım gitti harbiden de 250 milyon verdim çünkü ben bu saçlara daha aldığım ilk günden 2 tel gitti !! acaba bu kötü bir durum mu? aldığım yere danışmalımıyım? ve asıl sorum bu çıtçıtlar gece yatarken çıkarılıyormu çıkarmazsak hep böyle tek tük dökülür,kopar mı acaba lütfen yardım edin???:Saruboceq:

canım ilk etabta dökülmesi olağan,dikim sonrasında 45 gr saçın 5 gr mı dökülür... ama bana kalırsa gece onlarla uyuman, onların daha kolay dökülmesini ve azalmasını hızlandırır... uzun süreli kullanmak istiyorsan çıtçıtlarla yatma ...
güle güle kullan kaydirigubbakcemile5

cnm bencede yatarak uyumaa kendi saçlarınaada zarar verirsinn çıtçıtlarınıda fazla takmaa bizman sonra saçlarıdaa dökmeye başlıyorr kaymaması için krep yapıp takıyorumm ben saç doğal olarak yıpranıyor dikkat ett yinede senn resmini çekip koyarmıısnn cnm

Back