süt var yarencimcnm bebek doymuyosa yeterlı çiş yapmazmış nasıl sut durumu
süt var yarencim
gündüz 2 saatte bir emiyor gece de 2,5 3 saatte bir kalkıyor.Anlamadım ben bu durumu ya enfeksiyon olabilir mş acaba eşim evde yok annaneyi almaya gittiler acile mi gitsem
yok cnm ya cıkma kendın derım
ya ben neete bebegın doymadını nasıl anlarz dıye bakarken öle okumuştum çiş yapmama dıe
ama başka problem olabılırmıkı acaba
kendim gidemem zaten açılır kapanır sandalye gibiyim belim ağrıyo biraz 2 büklüm geziyorum
bende araştırdım 4-5 defa çiş yapmaktan bahsediyor bugün 2 kere yaptı toplamda şu saate kadar ha bi de yaparken galiba ağlıyor
kızlar bebeğimin bugün 5.günü fakat dikkat ettim doğru dürüst çiş yapmadı
sürekli ağlıyor meme emerkende gaz diye düşündüm ama değil sanırım.aynı durumda kalan var mı aranızda yavrucak katılıyor acı içinde
kendim gidemem zaten açılır kapanır sandalye gibiyim belim ağrıyo biraz 2 büklüm geziyorum
bende araştırdım 4-5 defa çiş yapmaktan bahsediyor bugün 2 kere yaptı toplamda şu saate kadar ha bi de yaparken galiba ağlıyor
kızlar bebeğimin bugün 5.günü fakat dikkat ettim doğru dürüst çiş yapmadı
sürekli ağlıyor meme emerkende gaz diye düşündüm ama değil sanırım.aynı durumda kalan var mı aranızda yavrucak katılıyor acı içinde
bebeğin sürekli emmek istiyorsa memeden bırakınca ağlıyorsa sütün az olabilir. gaz sancısı 15-20 gün arası başlıyor. Benim bebeğim de 3 günlükken aynı şekilde ağlıyordu sonra anladık ki sütüm çok azmış hemen mama verdik 1 günlüğüne ama emzirmeye de devam ettik. ertesi gün sütüm arttı mamayı kendisi bıraktı. mamayı da çay kaşığıyla verdik biberonla tekrar emmeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?