Çocuk Hastalıkları çiş yapmama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
kızlar bebeğimin bugün 5.günü fakat dikkat ettim doğru dürüst çiş yapmadı
sürekli ağlıyor meme emerkende gaz diye düşündüm ama değil sanırım.aynı durumda kalan var mı aranızda yavrucak katılıyor acı içinde
:25:

cnm bebek doymuyosa yeterlı çiş yapmazmış nasıl sut durumu
süt var yarencim :25:
gündüz 2 saatte bir emiyor gece de 2,5 3 saatte bir kalkıyor.Anlamadım ben bu durumu ya enfeksiyon olabilir mş acaba eşim evde yok annaneyi almaya gittiler acile mi gitsem

süt var yarencim :25:
gündüz 2 saatte bir emiyor gece de 2,5 3 saatte bir kalkıyor.Anlamadım ben bu durumu ya enfeksiyon olabilir mş acaba eşim evde yok annaneyi almaya gittiler acile mi gitsem

yok cnm ya cıkma kendın derım
ya ben neete bebegın doymadını nasıl anlarz dıye bakarken öle okumuştum çiş yapmama dıe
ama başka problem olabılırmıkı acaba

yok cnm ya cıkma kendın derım
ya ben neete bebegın doymadını nasıl anlarz dıye bakarken öle okumuştum çiş yapmama dıe
ama başka problem olabılırmıkı acaba

kendim gidemem zaten açılır kapanır sandalye gibiyim belim ağrıyo biraz 2 büklüm geziyorum:37:
bende araştırdım 4-5 defa çiş yapmaktan bahsediyor bugün 2 kere yaptı toplamda şu saate kadar ha bi de yaparken galiba ağlıyor:50:

kendim gidemem zaten açılır kapanır sandalye gibiyim belim ağrıyo biraz 2 büklüm geziyorum:37:
bende araştırdım 4-5 defa çiş yapmaktan bahsediyor bugün 2 kere yaptı toplamda şu saate kadar ha bi de yaparken galiba ağlıyor:50:

aa cnm ben hıc yapmadı sandım bak yapmış yıne aybıde sayıyı naıl anlıyosun

sürekli ağlıyor meme emerkende gaz diye düşündüm ama değil sanırım.aynı durumda kalan var mı aranızda yavrucak katılıyor acı içinde

erkekse pipisinde problem olabilir ve sünnet gerekir.

süt yetmediği için olabilir. süt artıran gıdalar yiyin, bol sıvı alın ve fırsat buldukça dinlenin, sütünüz artar. mama yerine kendi sütünüzü artırmaya çalışın. aç kaldığı için de ağlaması artabilir.

bebeğiniz kız ise, altını temizlerken dikkatli olun. önden arkaya doğru, her seferinde ayrı mendille silin. buna dikkat etmemişseniz, iltihap olmuş olabilir. dr fikrini almanız iyi olur.

ağlıyosa idrar yolu enfeksiyonudur hemen doktora götür acı çekmesin yavrum

konu sahibi sütün yetiyor kilo alımı iyiyse, iyi besleniyorsa zaten ağlaması da varsa idrar yolu enf. olabilir, doktora götürmende fayda var

evet arkadaşlar enfenksiyondan şüpheleniyorum ben de süt var emiyor saat başı şimdi dr.a gidiyorum kilo durumuna bakacağım :25:
Gelişmeleri yazarım

Sünnet derisi kapalıymış :25::25:enfeksiyon olmmamasına sevindim ama bu da ne zamana kadar böyle devam eder sünnet olabiler :25:

evet arkadaşlar :14: yarın ya da cuma günü ama pazartesi garanti sünnet olmak zorunda miniğim pipisinin ucunun oldukça dar olduğunu bu yüzden çiş yaparken sorun yaşadığını söyledi dr.
hatta sırf bu acı yüzünden çiş yapmayadabilirmiş bebişler
:14:

bebeğin sürekli emmek istiyorsa memeden bırakınca ağlıyorsa sütün az olabilir. gaz sancısı 15-20 gün arası başlıyor. Benim bebeğim de 3 günlükken aynı şekilde ağlıyordu sonra anladık ki sütüm çok azmış hemen mama verdik 1 günlüğüne ama emzirmeye de devam ettik. ertesi gün sütüm arttı mamayı kendisi bıraktı. mamayı da çay kaşığıyla verdik biberonla tekrar emmeyebilir.

bebeğin sürekli emmek istiyorsa memeden bırakınca ağlıyorsa sütün az olabilir. gaz sancısı 15-20 gün arası başlıyor. Benim bebeğim de 3 günlükken aynı şekilde ağlıyordu sonra anladık ki sütüm çok azmış hemen mama verdik 1 günlüğüne ama emzirmeye de devam ettik. ertesi gün sütüm arttı mamayı kendisi bıraktı. mamayı da çay kaşığıyla verdik biberonla tekrar emmeyebilir.

evet canım haklısın sanırım
perşembe gününe kadar idare edeceğim sadece gece 1 kez veriyorum mecburen mamayı.doymuyor sürekli ağlıyor uyanıyor huysuzlanıyor bu eziyeti ona çektiremem
:50:
bir süre memede oyalanıyor sonra da mamayı veriyorum ama ben bi hata ettim
:50: biberonla verdim gerçi memeyi de almamazlık yapmadı zaten emzik vs sevmiyor beyimiz ille de meme :9:

bu arada gide gele dr.lar elleye elleye pipinin ucu açıldı en son gittiğimiz dr.hanım bütün bunların para tuzağı olduğunu eğer istemiyrsak zaten sünnetin gereksiz bir acı olduğunu söyledi ben de zaten alt açarken,muayene olurken yeteri kadar hırpalandığını düşünüyorum
sünnete gerek kalmadı anlayacağınız.
ama anlamıyorum 3 ayrı dr.3 farklı yorum........... annesel içgüdülerimizi kullanmak mantıklı geliyor
:34:

Back