çirkin kadın???

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
227
0
46
Diğer
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın wardır yada bakımsız kadın yoktur çirkin kadın vardır derler arkadaşlar sızce hangısı doğru???

çirkin adam var mıdır yok mudur birileri de bunu sorsun

konuyu değişik bir boyuta getireceğim belki ama niçin sürekli kadınların güzelliği çirkinliği, kılı tüyü kadınlar tarafından soru olarak ortaya getiriliyor anlamıyorum.

Bence kadınlar bı tip şeylere daha çok önem veriyo dah çok üstünde duruyo bu yüzden olabilir.
bnce evet çirkin erkekde vardır çirkin kadında

bız kadın oldugumuz ıcın doğrusu erkek ıle ılgılı sormak hıc aklıma gelmedı kadınız kadınla alakalı daha çok ılgı ceker dıye dusunup yazdım ben sız erkekle yazın madem

Eskiden cirkin kadın yoktur derdim yanlıs anlasılmak istemem ama cirkin kadın da olabilir .. Mesela bazı bayanların yüz hatlarıı cook güzeldir burnu,dudagı,göz sekli,göz rengi,sac rengi yapısı vücut hatları vs.. uzayıp gider ..

Tabi bunların hepsi bir insanda bulunmayadabilir

Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır, sözü kime ait acaba? laelaelaelaelae
Yani ne oldu da böyle bir cümle kurdu acaba bu meçhul kişi?delikafadulden

çirkin kadın yoktur
bakımlı, güzel giyimli, güzel fizikli, iyide bi makyajla her kadın güzelleşir
mesela ben çok güzelbiriyim Allah a şükür bazen kendimi çok çirkin hissediyorum gözlere bi kalem bi far bi ruj sürüyorum sonra benden güzeli yokmuş gibi geliyor
eminimki bunu her kadın hissediyordur

Son düzenleme:
çirkin kadın vardır..bazılarında alt yapı vardır..bakımla güzelleşebilir ama bazılarına gerçekten bakımla bile çözüm bulunamaz..örneklerini gördüm çünkü..ancak cerrahi müdehale gerekir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…