Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çirkin adam var mıdır yok mudur birileri de bunu sorsun
konuyu değişik bir boyuta getireceğim belki ama niçin sürekli kadınların güzelliği çirkinliği, kılı tüyü kadınlar tarafından soru olarak ortaya getiriliyor anlamıyorum.
bız kadın oldugumuz ıcın doğrusu erkek ıle ılgılı sormak hıc aklıma gelmedı kadınız kadınla alakalı daha çok ılgı ceker dıye dusunup yazdım ben sız erkekle yazın madem
Eskiden cirkin kadın yoktur derdim yanlıs anlasılmak istemem ama cirkin kadın da olabilir .. Mesela bazı bayanların yüz hatlarıı cook güzeldir burnu,dudagı,göz sekli,göz rengi,sac rengi yapısı vücut hatları vs.. uzayıp gider ..
Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır, sözü kime ait acaba? laelaelaelaelae
Yani ne oldu da böyle bir cümle kurdu acaba bu meçhul kişi?delikafadulden
çirkin kadın yoktur
bakımlı, güzel giyimli, güzel fizikli, iyide bi makyajla her kadın güzelleşir
mesela ben çok güzelbiriyim Allah a şükür bazen kendimi çok çirkin hissediyorum gözlere bi kalem bi far bi ruj sürüyorum sonra benden güzeli yokmuş gibi geliyor
eminimki bunu her kadın hissediyordur
çirkin kadın vardır..bazılarında alt yapı vardır..bakımla güzelleşebilir ama bazılarına gerçekten bakımla bile çözüm bulunamaz..örneklerini gördüm çünkü..ancak cerrahi müdehale gerekir..