ileri derecelere gidecek artık hem bana nolur umut vermeyin herkes değişip güzelleşicekse neden çirkinler var
saçımı papatya ile açıcam çünkü başka türlü dikkat çekemiyorum zayıflasam bile yüzüm iğrençmiş ya of ya of valla neden diyor bilmiyorum kötü bi uzuv yok sadece kiloluyum ya haksızlık bence.
canım illa bişeyler yapmak istiyorsan saçlarınla oynamaktan önce diyete başla kilo verdikçe sen de kendini daha güzel hissedeceksin çevrendekiler de öyle,özgüven gelecek daha dik yürü mesela kendine güvendiğini çevreye belli et, konuşmaların önemlidir özellikle toplumlarda. daha yüzün bile oturmadı ona nasıl çirkin dersin ki
boy kilon kaç giyimin nasıl madem bunlardan bahset sana böyle yardımcı olalım. bunu takıntı haline getirmeyi de ayrıca bırak çünkü bu gereksiz bir kuruntu elinden gelenin en iyisini yap madem heveslisin
İster inan ister inanma ama o tipin öyle bir değişecek ki sen bile inanamayacaksın:) Bir insanın ömrü boyunca olabileceği en "tipsiz" yaşlar kesinlikle 13-14-15-16 bu yaşlar. Ben şimdi 20'lerimin başındayım ve dönüp fotoğraflarıma bakıyorum, değişmiş olmayı bırak başka birisi resmen. Senin yaşlarında hiçbir kız Adriana Lima olamaz zaten, o ünlü mankenlerin, oyuncuların gençlik fotoğraflarına baksan inanamazsın. Çünkü yüzün çocuk yüzünden genç bir kadın yüzüne doğru evrimleşmeye başladı. Bir de o yaşlarda insanların birbirlerine güzel ya da çirkin demelerinin hiçbir anlamı yok çünkü laf olsun diye, havalı olmak için veya hiçbir anlamı olmadan öyle sıfatlar kullanıyor insanlar birbirlerine. Yaşlar büyüdükçe olgunlaşıyor herkes ve bu saçma şeylerden vazgeçiyorlar. Yani olay senin tipinle alakalı değil onların ergenlik halleriyle alakalı:) Zaten şu anki yüzün de sen değilsin, bir geçiş sürecindesin ve ne kadar değiştiğini, güzelleştiğini göreceksin. Spor yapabilirsin, saç modelini değiştirebilirsin filan ama hiçbir şey yapmasan bile her geçen sene, hatta ay o yüz değişecek zaten. Sakın sakın sakın bunlarla sıkma kendini, hepimiz yaptık aynı hatayı sonra güldük kendimize:)
ask fm? Allahımmmmm ordakilerin söylediklerini ciddiye alman bile çok tuhaf.bak mesela benim burnum uzundur.sen yaşlardayken dalga geçerlerdi benimle.özellikle en yakınım ablam.o kadar utanırdım ki,kesip atmak istediğim bile olmuştu.hatta ilerde birgün estetik yaptırıcam bile demiştim kendi kendime.sonra birgün aynanın karşısına geçtim.yüzüme iyice baktım.ve hayalimde yüzümden o burnu kaldırıp daha minik düzgün bir burun yerleştirdim.biliyo musun iğrenç oldu yok ya benim yüzüme giden burun bu burun diye düşündüm ve o günden beri burnumu seviyorum.herkesin yüz yapısı farklıdır ve Allah o yüze uyacak şekilde vermiştir herşeyi.yüzünün değiştiğini şikayetçi olduğun yerlerin değiştiğini düşün.emin ol bu halini daha çok seversin.daha 14 yaşındasın canım benim.en güzel yaşlarındasın.tadını çıkarmaya bak.ve salakça konuşanlarla arkadaşlık etme.o tip insanlar kendi iç kusurlarını görmez başkalarına kusur bulmaya çalışırlar
Ah canım benim :) sen her güzel kıza herkesin güzel dedigini mi sanıyorsun? Aksine çirkinsin derler kusur ararlar kıskanırlar. Bunları kafana takma kendinle barışık ol kimse senden degerli degil eminim ileride bunları düşünüp gülüp geçeceksin :) Ayrıca da ask.fm kullanıyormuşsun onu ya kapat ya da orda yazılanları umursama ask.fm nedir ya yapmayın gençliğinize yazık.