• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin falan değilim ben ya

bir arkadaşım burnumu beren saatinkine benzetti bi kız da x (ben ) ve beren hahahhaha diyerek alaycı bi kahkaha attı :(
bahsettiğim dengesiz kız da devam ediyor ya çok çirkinim ya bunun belirtisi tüm bunlar düzelmiycem biliyorum.......

cnm daha yaşın çok küçük ben senin yaşındayken yüzüm sivilce yumağı gibiydi üstelik boyumda çok kısa 1.55 ancadır üstelik bide kiloluydum ama şimdi boyum değişmesede:))) sivilcelerim geçti kilo verdim yüzüm oturdu kardeşim bile seni gördükçe evrime inanıyorum diyo:) ergenlikte herkes çirkindir her yaşın getirdiği bi durum var ancak şanslı az sayıda insan (iyi genler naparsın :D) bu dönemlerde pek çirkin olmayabiliyolar ayrıca arkadaşlar arasında tipsiz vs yaygın kullanılır çoğu kişi bebeğini bile çirkin diyerek sever bunları takma ;) saçlarının temizliğine (yağlanman varsa) dişlerinin ,sivilcen varsa yüzünün temizliğine ergenlik kilona dikkat et tmm dır güzellik renkli göz bilmem neden ibaret değil:)

teşekkür ederim..
ama anlamıyorum yüzümde iğrenilcek hiçbişey yok mesela otobüste sanki insanlar yada yolda başlarını çeviriyolar sanki sürekli erkekler bana hiç bakmıyor.:(
bugünde bi çocuk bana tipsiz dedi.
herkes diyor bıktım artık.
hayatım boyunca özgüvenimin düşük olmasını istemiyorum lisede böyle özgüveniyle öne çıkan yeri inleten biri olmak istiyorum nolur nasıl özgüvenimi kazanıcam bana çirkin demelerinden önce vardı biraz özgüven :((

şu an özgüvenim çookk düşük mesela lisede güzel olduğumu hayal ediyorum sonra hemen ağlıyorum benimle dalga geçişleri aklıma geliyor hem dalga geçiyorlar hep :(
bide lisede herkes değişicek güzeller de daha güzelleşicek ne anladım bu işten ://

İlerde daha da güzel olabilirsin, olduğun gibi kalabilirsin, çirkinleşebilirsin de.
Fakat gözlemlediğim kadarıyla üniversiteden önce güzelliğiyle ön planda olmayan veya dikkatimizi çekmeyen çoğu kişi harika bir dönüşüm yaşıyor.
Göz önünde olan, lisede en güzel kim ? dendiğinde ilk akla gelenler ise silikleşiyor.
Çoğu kişide rastladım buna. Kendimden örnek vermem gerekirse her zaman kendime has bir havam vardı. Girdiğim ortamda dikkat çekerdim. Çekici ve havalıymışım oyle söylüyorlar. Ama kaşına bayılırım gözüne bayılırım harika fiziğin var laflarını üniversitede duydum.
Ondan önce genel iltifat alırdım. Hiç takmadım çirkin miyim de neden bana yüzün güzel fiziğin güzel ayrı ayrı gözün güzel belin güzel demiyorlar ?
Önemi yoktu benim için.:) Erkekler içinde yok emin ol. O zaman da çok talibim vardı.
Üniversitede ise tek tek söyler oldular. Söylemeseler de tedirginliklerinden anlıyorsun..:)
Sende sakin ol ve mantıklı düşün. Herkes seni beğenmek zorunda değil. Dünyada en güzel sayılan bayanları bile beğenmeyen var.
Kendini sev, istediğin kıyafeti giy, saçını yap. Olumsuz hiç bir lafı duyma. Sen kendinden emin değilsin. Emin olsan çirkin oldugunu düşünseler dahi sana bunu diyemezler.

İlerde daha da güzel olabilirsin, olduğun gibi kalabilirsin, çirkinleşebilirsin de.
Fakat gözlemlediğim kadarıyla üniversiteden önce güzelliğiyle ön planda olmayan veya dikkatimizi çekmeyen çoğu kişi harika bir dönüşüm yaşıyor.
Göz önünde olan, lisede en güzel kim ? dendiğinde ilk akla gelenler ise silikleşiyor.
Çoğu kişide rastladım buna. Kendimden örnek vermem gerekirse her zaman kendime has bir havam vardı. Girdiğim ortamda dikkat çekerdim. Çekici ve havalıymışım oyle söylüyorlar. Ama kaşına bayılırım gözüne bayılırım harika fiziğin var laflarını üniversitede duydum.
Ondan önce genel iltifat alırdım. Hiç takmadım çirkin miyim de neden bana yüzün güzel fiziğin güzel ayrı ayrı gözün güzel belin güzel demiyorlar ?
Önemi yoktu benim için.:) Erkekler içinde yok emin ol. O zaman da çok talibim vardı.
Üniversitede ise tek tek söyler oldular. Söylemeseler de tedirginliklerinden anlıyorsun..:)
Sende sakin ol ve mantıklı düşün. Herkes seni beğenmek zorunda değil. Dünyada en güzel sayılan bayanları bile beğenmeyen var.
Kendini sev, istediğin kıyafeti giy, saçını yap. Olumsuz hiç bir lafı duyma. Sen kendinden emin değilsin. Emin olsan çirkin oldugunu düşünseler dahi sana bunu diyemezler.
Teşekkürler.Sen baya kendine güveni olan birisin.Keşke bana sadece kendine özel bi havan var deseler.Onu bile deseler mutluluktan ölürdüm.
bu yaşadığım iğrenç hayattan nefret ediyorum.sokakta bana bakıp iğrenişlerinden dalga geçişlerinden.
kantinde aynı çocuk bana tipe bak diyip duruyor yine.
öylesine az ki özgüvenim artık kimseyle konuşmuyorum bile.
emin olamıyorum çünkü dedikleri şeyler canımı çok yakıyor.
emin değilim çünkü kimse beni beğenmiyor laf atmıyor bakmıyor bana hatta yüzünü ekşitiyor.
bana özgüvenimi nasıl artırıcam onu söyleyin.
ben zavallı olmak istemiyorum.ben sadece havasıyla yeri göğü inleten tiplerden olmak istiyorum :(

tabi ki çirkin değilsin :))
o yaşlarda kimse çirkin değildir bence..
yüzünde bir saflık, gözlerinde ışıltı vardır.. :)
sana çirkin diyenler büyük ihtimalle ya seni çekemiyorlar kıskanıyorlar ya da bu zaafını bilip seni sinir etmek istiyorlar..
hiç kafana takma kendileri adriana lima mı?

ask.fm konusuna gelince o 30 soruyu tek bir kişi de sormuş olabilir anonim oldugu için.
bir daha öyle soru gelirse sen kendi resmini koy bakalım sen çok mu güzelsin de. :))

Son düzenleme:
tabi ki çirkin değilsin :))
o yaşlarda kimse çirkin değildir bence..
yüzünde bir saflık, gözlerinde ışıltı vardır.. :)
sana çirkin diyenler büyük ihtimalle ya seni çekemiyorlar kıskanıyorlar ya da bu zaafını bilip seni sinir etmek istiyorlar..
hiç kafana takma kendileri adriana lima mı?

ask.fm konusuna gelince o 30 soruyu tek bir kişi de sormuş olabilir anonim oldugu için.
bir daha öyle soru gelirse sen kendi resmini koy bakalım sen çok mu güzelsin de. :))

teşekkür ederimm :D

Canım seni görmemişte olsam eminim ki çok güzel bir kızsın :) Aynı senin yaşında bir kardeşim var o da böyle saç,baş,güzellik gibi konuları kafasına takabiliyor haliyle yaşınız gereği.. Ama 3-5 sene sonra dönüp baktıgında sadece gülüp geçeceksin. :) Çok değil bir kaç sene içindede yüz hatların,vücudun oturacak güzelliğine güzellik katacaksın böylece :) Bende küçükken kilomla dalga geçerlerdi, dış görünüşüm hakkında yorum yapar dururlardı ama şimdi nerde o küçük şişko kız diyorum kendime. Ki şimdi ki nesil bakımlı yanı bızım gıbı değil :D Ayrıca unutma ki güzellik göreceli bir kavramdır, senin güzel gördüğünü bir başkası güzel görmeyebilir.
Ayrıca bence her kadın güzeldir :)

canım benim,bu yaşlarda böyle düşünmen çok normal..ayrıca erkeklerin sana bakması ne den bu kadar önemli ki boşver akışına bırak..sonra askıntılardan kurtulmak için yardım istersin demedi deme:)

Canım yaşın daha 14. senin gibi olduğum zamanları hatırlıyorum şişko, 4 göz, saçı sürekli toplu olan bi kız vardı kimse bakmazdı bana da o yaşlarda yüzüm güzeldi benimde ama fizik facia. sonra noldu büyüdüğümü hissedince sıkı bi diyet biraz bakım gözlükler atıldı şimdi istediğim yerde yürüdüğümde tüm ilgiyii toplarım şimdi çok mu güzelim tabiki hayır. ama ne istediğimi bilir dik yürürüm daha yaşın küçük öncelikle sağlam bi liseye kapak atmaya bak unutma dışardaki insanlar artık seni eğitim seviyene göre tanımlayacaklar hedefin ne bilmiyorum ama iyi bi anadolu lisesi sonra üniversite hayali falan kurmalısın duygularını ve hormonlarını anlıyorum ama daha gerçekten küçüksün önce eğitim,eğitim,eğitim

hepinize teşekkür ederim ama anlamadığım canavar mıyım da herkes tipimin iğrenç korkunç olduğunu falan söylüyor?
bugün bi kız grubuyla geziyodum sevdikleri bi çocuk var ben ilgisizim güya şaka yaptı salaklar x (ben) seni seviyo falan dediler aptallar
o da kese kağıdı taksın mı ne demiş.
ya rezil olmam falan önemli değil ya ne var tipimde bu kadar aşağılanmak istemiyorum benimle dalga geçen bütün erkekler gözümün önüne gelince hep ağlıyorum :(

birde o kadar özgüvensizim ki artık bakkala bile gidemiyorum yine biri dalga geçer tersler itip kakar diye sosyofobim bile var. :(

ileri derecelere gidecek artık hem bana nolur umut vermeyin herkes değişip güzelleşicekse neden çirkinler var :(
saçımı papatya ile açıcam çünkü başka türlü dikkat çekemiyorum zayıflasam bile yüzüm iğrençmiş ya of ya of :( valla neden diyolar bilmiyorum kötü bi uzuv yok sadece kiloluyum ya :( haksızlık bence.

ve ben lisede güzel olmak istiyorum ya beğenilmek istiyorum.şimdi ise evden çıkamıyorum biri dalga geçicek diye hep çekingenim çünkü insanlar artık inandırmaya başladı bunu bana.
hayal kuruyorum sonra o benle dalga geçen erkekler aklıma geliyor ağlıycak gibi oluyorum.

canım bu yaşlarda böyle hissetmen gayet normal,ama eminim güzelsindir,sen takıyorsundur senin yaşlarında öğrencilerim var onlar da böyle her gün sohbet ediyoruz,iknaya çalışıyorum onları...hem şöyle düşün,30 mu çok 80 mi...inan bana birkaç yıl sonra sana gülen kızlar,kıskanacak seni,oğlanlar da peşinden koşacak...

Back