Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler.Sen baya kendine güveni olan birisin.Keşke bana sadece kendine özel bi havan var deseler.Onu bile deseler mutluluktan ölürdüm.İlerde daha da güzel olabilirsin, olduğun gibi kalabilirsin, çirkinleşebilirsin de.
Fakat gözlemlediğim kadarıyla üniversiteden önce güzelliğiyle ön planda olmayan veya dikkatimizi çekmeyen çoğu kişi harika bir dönüşüm yaşıyor.
Göz önünde olan, lisede en güzel kim ? dendiğinde ilk akla gelenler ise silikleşiyor.
Çoğu kişide rastladım buna. Kendimden örnek vermem gerekirse her zaman kendime has bir havam vardı. Girdiğim ortamda dikkat çekerdim. Çekici ve havalıymışım oyle söylüyorlar. Ama kaşına bayılırım gözüne bayılırım harika fiziğin var laflarını üniversitede duydum.
Ondan önce genel iltifat alırdım. Hiç takmadım çirkin miyim de neden bana yüzün güzel fiziğin güzel ayrı ayrı gözün güzel belin güzel demiyorlar ?
Önemi yoktu benim için.:) Erkekler içinde yok emin ol. O zaman da çok talibim vardı.
Üniversitede ise tek tek söyler oldular. Söylemeseler de tedirginliklerinden anlıyorsun..:)
Sende sakin ol ve mantıklı düşün. Herkes seni beğenmek zorunda değil. Dünyada en güzel sayılan bayanları bile beğenmeyen var.
Kendini sev, istediğin kıyafeti giy, saçını yap. Olumsuz hiç bir lafı duyma. Sen kendinden emin değilsin. Emin olsan çirkin oldugunu düşünseler dahi sana bunu diyemezler.
tabi ki çirkin değilsin :))
o yaşlarda kimse çirkin değildir bence..
yüzünde bir saflık, gözlerinde ışıltı vardır.. :)
sana çirkin diyenler büyük ihtimalle ya seni çekemiyorlar kıskanıyorlar ya da bu zaafını bilip seni sinir etmek istiyorlar..
hiç kafana takma kendileri adriana lima mı?
ask.fm konusuna gelince o 30 soruyu tek bir kişi de sormuş olabilir anonim oldugu için.
bir daha öyle soru gelirse sen kendi resmini koy bakalım sen çok mu güzelsin de. :))