• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin falan değilim ben ya

scherzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
263
14
98
Ankara
Merhaba ablalarım.Yeni üye oldum buraya,14 yaşındayım.
Ve bir sorunum var.Dış görünüş takıntısı.
Aslında kendimi çok güzel buluyorum.Yüzüm yuvarlak kaşım gözüm güzel bir kirpiklerim kısa.Burnum güzel dudaklarım biraz şekilsiz ama normal kalınlıkta.Şekilsizliği sanırım yanaklarımın şişkinliğinden.Yani anlıycağınız biraz sınav stresinde kilo aldım. :S Sonra saçlarım uzun siyah kahküllerim var,beyaz tenliyim.
Diyceksiniz ki bize ne.Yani yüzümde öyle iğrenilecek hiçbir uzuv yok ne kemikli burnum var ne uzun yüzüm vs vs.
Ama nedense bazı kişiler özellikle erkekler özgüvenimi öyle düşürdüler ki.Artık dışgörünüşümden emin bile olamıyorum bazen ağlıyorum gecelerce.Psikoloğa gittim ama işe yaramadı.
Yani ne kadar iltifat alsam da teşekkür bile edemez oldum kendimi beğenemiyorum o iğrenç insanların beni küçümsemeleri gözümün önüne geliyor : (
Diyceksiniz ki şükret,ediyorum.
Ailem özellikle babam beni çok beğeniyor.Tuba Büyüküstüne benzetiyor hatta.Amacım ego tatmini değil.
Ama güzel olsaydım herkes kabullenmez miydi?
Mesela geçenlerde arkadaşlarımla konuşuyoduk işte birden hee x (ben) hee adriana bir sen ikisin falan dedi.Ben de evet problem mi dedim.Güzelmisin yani dedi öyle alaycı kahkaha attı ki.Ağladım mideme yumruk indi resmen.
Ama kız biraz dengesiz diğerlerine de tipsiz falan diyor.bi ders önce de tarz olmuşsun dedi sonra kesiyorum seni falan dedi sorunlu.
bir çocuk da tipsiz iğreniyorum falan dedi.
Ya niye diyolar anlamıyorum ki :(
şu an kendimi cidden tipsiz aciz insanlar gibi hissediyorum hani olur ya.
ablam senin güzelliğin de böyle kabul görmeyebilir falan diyor ama ben herkes tarafından beğenilmek istiyorum.
ask fmde anonimler de diyordu hiç güzel kızlara öyle demiyolar hem çirkin dedikleri insanlar gerçekten çok çirkin :(
birisi yüzün olmasa güzelsin falan yazmış
ağladım ya.
saydım şimdiye kadar 32 kişi bana çirkin dedi anonimler dahil.
80 e yakın kişi de güzel buldu.inanmayan inanmasın öyle saplantı oldu ki saydım yazdım bunları.
30 kişi çok fazla.
demek ki çirkinim :((

canım o yaşta ben de öyleydim:1::1: zaten yüz şeklinin oturması 20 yaşını bulur.. dert etme:16::16: şimdi güzelsen, yaşın ilerledikçe daha da güzelleşiceksin:16::16: düşünme bunları boşver

canım şu anda ergenlik çağındasın vücut hatların tam oturmamış olabilir,
1-2 sene sabret bak ne güzel bir kız olacaksın, kiloların varsa spor yaparak verebilirsin,
yüzmeye gidebilirsen tavsiye ederim, vücudun çok güzel şekil alır hemde stresini atarsın.
bizde geçtik bu yaşlardan,şu an beni genellikle beğenirler ama 14 yaş fotolarımı görsen abla bu kız sen olamazsın dersin:))

Büyük biri yazsa dalga geçerdim ama sevgili 14 yaşındaki kardeşim senin yaşın için bu düşünceler normal. Eminim güzel bi kızsındır o sana çirkin diyen seni çekemiyordur. Öyle yapanların ağzına lafı tıkacaksın asıl sen onunla dalga geçeceksin :)
Tam büyüme çağındasın sakın rejim filan yapma kilom var diye. Bol bol spor yap, hopla zıpla ve uyu büyüme hormonu uykuda salınır.
Ayrıca ileride çatlak filan olmasın diye bütün vücudunu da bolca nemlendir mutlaka

Hepinize de çok tesekkür ederim
Annemde diyor normal bunlar diye güzelsin diyor ama emin olamiyorum kendimden.Dalga geçilicek hiçbiseyim yok sadece komik güldügümü soylerler yani dedikleri seyler oyle kotu ki yuzun olmasa guzelsin demis biri kac haftadir aklimda :( ablam da dedi yuzun guzel oturmadigi icin boyle ilerde degisecek diyor :S
ama hani anlarsiniz ya ben cogu kisinin begendigi kimselerden olmak istiyorum :(
sey su anda cok spor yapmamiyorum ama sbs bittiginde havuza aticam kendimi :D
bide cook alinganim herseyden aliniyorum yolda biri carpsa cirkinligimden carpti diyorum geçen bi kiz grubunu bana gulerek baktiginda yakaldim ablam sana gulmuyolardir diyor ama cok kafaya takiyorum.
kimseylede cikmadim cok takmiyorum bu durumu seven 1 ,2 kisi olmustu ama reddettim.
ama bazilarina kimse hayati boyunca cirkin demiyor ve bana bu yasimda 30 kisi cirkin dedi :(

Canım o yaşlardayken yüz hatların oturmaz daha ben senin yaşındayken şişman,gözlüklü,diş telli ve sivilceliydim.Herkes çok çirkin bulurdu ama 21 yaşındayım şuan küçükken benimle dalga geçen çocukların hepsi şuan peşimde.Değişiceksin merak etme.Bu kadar görüntüye takma ama.

Ayrıca senin bu takıntın var diye seni kızdırmak için de sana çirkinsin diyor olabilirler.

bilmiyorum ama bana bi ucubeymişim gibi hissettiriyorlar :(
o dengesiz kıza çok kızdım ayrıca üzüldüm.bir arkadaşıma da tipsiz diyormuş ama şakasına.
kendisi çok çirkin itiraf da ediiyor ama güzel olsaydım demezdi ki :(
çok teşekkür ederim yorumun için İnşallah ben de değişirim .s

bak yemin ederim teselli için soylemıyorum senın yasındayken ben de kıloluydum kaslarım falan kalındı tabı aldıramıyodum cırkındım yaanı :) şimdi 20 yasındayım herkes benı tatlı buluyor :)
inan hepsi yasından dolayı bır ınsanın en cırkın yasları ergenlıktır bunu unutma 16-17 olduktan sonra guzelleseceksın meraak etmeee :) hele de yuzunde anormal bişey yoksa tamamdır takma kafayı, inan yasından dolayı bak vallahi

aslında itiraf edeyim ben şimdide çirkin olduğumu kabul etmiyorum : (
ama o kadar alınıyorum ki .bi saat önceki kızın tarz olmuşsun demesi sonra da o lafları etmesi.........
değişirim İnşallah ama herkes değişecek :( ben yine çirkin kalırsam
bir de bir arkadaşım askfm taşlarına seçilmiş.
anlamıyorum benim yüzümde çirkin mi yazıyor sanalda da diyolar
kızın hiç farkı yok kahkülleri var yüzümüz benziyor sadece esmer o kadar....

aslında itiraf edeyim ben şimdide çirkin olduğumu kabul etmiyorum : (
ama o kadar alınıyorum ki .bi saat önceki kızın tarz olmuşsun demesi sonra da o lafları etmesi.........
değişirim İnşallah ama herkes değişecek :( ben yine çirkin kalırsam
bir de bir arkadaşım askfm taşlarına seçilmiş.
anlamıyorum benim yüzümde çirkin mi yazıyor sanalda da diyolar
kızın hiç farkı yok kahkülleri var yüzümüz benziyor sadece esmer o kadar....

Özgüvenini sarsmış gibi görünüyor karşındaki insanların bu tavırları. Güzelliğini kıskanıyor ya da senin tavırlarından dolayı bunları sana söylüyor olabilirler. Bilinçaltı telkinlerini denemelisin. Kendi kendine her gün ben güzelim ve iyisini hak ediyorum gibi olumlamalar yapmalısın. Bilinçaltı telkinlerini googledan arattır. Reklam olur diye burda site ismi vermiyorum. Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri var ücretsiz. Onları bulduğun siteden gerektiği gibi dinleme kurallarını da oku. Kendinle ilgili düşüncelerinin olumlu yönde değiştiğini göreceksin. Tecrübeyle sabittir;)

daha çok erken bir şey söylemek için. 20 yaşına kadar bi sabret. zaten güzelmişsin daha da güzelleşeceksin ;)

tesekkur ederim insallah degisirim :(
ama simdide güzel oldugumu soyleyen var.vallahi yüzümde her sey guzel .bir renkli gozlu degilim ama bu cirkin oldugumu gostermez ki ..
sanki sozlesip yapiyo gibiler.daha gecen sene ilk askfm actigimda gelen ilk sorulardan biri cok cirkinsindi :(
okulda pek sevilmiyorum bunu dogal karsilasak
dersanemde o dengesiz kiz.hep kafama takiyorum.gidip sorucam vallahi cidden oylemiyim sakami diye.
ya kiz iste cok tarz olmussun falan dedi sonra boyle gulerek hee adrianasin cok mu guzelsin falan dedi.
iste ben eminem sevmiyorum demistim ordan hemen eminemin bi gideri var falan dedi gulerek :(
ben sacimi topladim duzgunce su sacini bi duzelt once dedi ama sacim duzgundu arkadasim ne varki sacinda dedi oda bisey yok iste dedi guldu
digerlerine de diyo ama sakasina yani digerlerini cok guzel buldugundan.
bide arkadasimla konusurlarken duydum arkadasim x cok guzel bence giyimi de guzel falan dedi o kiz da boyle nasil desem kendini cok buyuk gostermeye calisiyor yaa falan dedi :(
hepsi aklima geldi simdi bide yanlislikla resimde cikmistim hee ufo goren masum koylu tipe bak falan demisti :(((

her genç kız belli dönemlerde kendini çirkin görür bu gayet normal :) bende senin yaşlarında takardım :) bak daha boyun uzayacak, yüz hatların oturacak..takmak için daha çok erken :) ayrıca çoğunluk seni güzel bulmuş ne diye üzülüyorsun ki :) güzellik görecelidir :) tamam herkesce güzel bulunmak istiyorsun ama bu imkansız ki :) mesela bana göre Adriana Lima o kadar güzel bir bayan değil:53: yemin ederim abartmıyorum :) beren saat'i daha çok beğeniyorum :) tam büyüme çağındasın, bol bol protein tüket, sigara ve alkol kullanma :) sigaranın zararlarını anlatmama gerek yok, biliyorsundur zaten :) beslenmene dikkat et ve en önemlisi de kendine güven ve dimdik dur, kambur şeklinde yürüme :) ayrıca insanlara bu konuda alındığını gösterme eğer bu takıntını belli edersen senle daha çok uğraşırlar ;)

Son düzenleme:
Açıkcası tuhafıma gitti kendini sen de güzel buluyormuşsun. Hele bi de askfmde anonimlerin çirkin demesi senin sayman falan yani gereksiz boş işler bunlar. Daha küçüksün büyüdükçe güzelleşirsin.Güzellik göreceli ve geçici bi kavramdır.Ayrıca herkesi Allah yarattı kemikli burunluyu da uzun yüzlüyü de. İğrenmek kelimesi hoş olmamış.

Ay canım ya:1:
Ask.fmi niye taktın da saydın istesem şuan tek başıma sana 100 tane de çirkin-güzel yazarım. Yani 30 kişi diyorsun da sadece bir kişi de yazmış olabilir.
Öncelikle yüzün değişecek emin olabilirsin. Hani bi'serpilme dönemi vardır ya baya değişim olur insanda:1:
30 kişinin çirkin demesi senin çirkin yapmaz çünkü güzellik göreceli bi'şey mesela ben kahkül sevmiyorumdur veya sana yakıştırmamışımdır "ay yok bu kız hoş değil" diyebilirim bunun gibi düşün. Sonuçta bi'insan sarışın beğenir, esmerlere ay yok esmerler çirkin geliyor bana diyebilir.

Oyüzden böyle şeyler için canını sıkma sen. Ayrıca acaba bu takıntını çok mu belli ediyorsun da Adriana ile karşılaştırdı arkadaşın?
Bi'de o yaşlarda şu oluyor; "hııımm ben bu kıza gıcık oluyorum fırsat buldukça hassas olduğu yerden laf söyleyeyim".:31:Benim de 10 yaşında bi'kız kardeşim var dümdüz upuzun saçları var maşallah, bi'gün geliyo "abla arkadaşlarım saçlarıma şöyle güzel dedi böyle güzel" dedi der sevinir ertesi gün bi'kız "ay saçların şöyle böyle
:19:" dese morali bozuluyor hemen kötü mü saçlarım der durur:31:
İnsanların her söylediğine böyle takılırsak ohooo erken yaşlanırız değil mi:9:

şu anda ne yüz hatların nede vücut hatların tam oturmadı tam şekillenmedi 20li yaşlara gel bak ne kadar güzel bi kız olacaksındır eminim
kendini boş yere üzme insanların ne dediğini takarsan üzülürsün kimsenin dediğini takma
sen kendini seversen herkes sever beğenirsen herkes beğenir

hepinize çok teşekkür ederim :(
o kız pek kıskançlıktan yaptı gibi gelmiyor ama olsun :(
insanların benden iğrenmesi zoruma gidiyor güzel olduğum halde neyse 20 yaşımı bekleyeceğim..
ve bu arada bi kızda çekicilik seksilikmi ,havalı ve güzel giyimli olmak mı yoksa sevimli ve sempatik olmak mı önemlidir ?

Back