Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2 aydır arıyorum ama turkıyede satılmıyor lensi satan site warmı?mesaj olarak yollayabılırmısınız
lenslerim geldi. ama en küçük çaplı olan bile büyük geldi yani bayağı yapay duruyo malesef belli oluyo. bir de çok kaşıntı ve yanma oldu gözümde fazla uzun süre takamadım. gözlerim kıpkırmızı olmuştu yani anlayacağınız bir circle lens maceram başlayamadan bitmiş oldu
arkadaşlar buarada şimdi farkettim ki lenslerin biri biraz daha büyük. dikkatli inceleyince farkettim. birinin numarası -0.75 , diğeri -1.50 bu farktan dolayı olabilir mi sizce?
[video=youtube;0jNYF1rGgYQ]http://www.youtube.com/watch?v=0jNYF1rGgYQ[/video]
Bir de bu var...
Muhteşem ya
bu da muhteşemmiş cidden , kaç liraya satıyor o kız? numaralı değildir gerçi al bence sen yaa
dueba barbie tony lerin ve tüm circle lenslerin pupilleri çok geniş ya ortadan gerçek renk görünecek ona göre orta kahveden koyular almasın bence
şahsen ben takarsam gözümün %70i siyah görünecek yaratık gibi :)
Eki Görüntüle 641064 benim göz
Eki Görüntüle 641065 gözümde solflex cristal pupil dar ama yinede göz rengim ortadan görünüyo -ki gözün en açık yeri pupil kenarıdır düşünün halimi :)