• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cipralex kullananlar

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba 2 aydır cipralex 10 mg kullanıyorum doktorum uyku yaparsa akşam alırsın demişti ben akşam 7-8 gibi içiyorum ama bu defa sabah uyanamıyorum asla ..aşırı uyuyorum ..kullanan varsa sizde nasıl etki etti? Sabah mı içtiniz akşam mı acaba ? Tekrar sabah mı içsem bilemedim ?saat kaçta içeceğim emin olamadım ..kullanan varda yazabilir mi ?

Merhaba 2 aydır cipralex 10 mg kullanıyorum doktorum uyku yaparsa akşam alırsın demişti ben akşam 7-8 gibi içiyorum ama bu defa sabah uyanamıyorum asla ..aşırı uyuyorum ..kullanan varsa sizde nasıl etki etti? Sabah mı içtiniz akşam mı acaba ? Tekrar sabah mı içsem bilemedim ?saat kaçta içeceğim emin olamadım ..kullanan varda yazabilir mi ?
Merhaba, su an kullanmasam da senelerce kullandım, ancak ilk hafta sonrası bende uyku vs yapmadı. Ben sabah içiyordum, cok uyku yapan bir ilaç değil zaten.

Merhaba, su an kullanmasam da senelerce kullandım, ancak ilk hafta sonrası bende uyku vs yapmadı. Ben sabah içiyordum, cok uyku yapan bir ilaç değil zaten.
Hadi ya bende neden böyle oldu acaba 😢ben de tekrar sabah almaya başlayabilirim .3.ay olacak 😬dediğiniz gibi vücut alısmıstır bu kadar yapmaması lazım

Evet vucut alısıyor, cipralex kilo da uyku da yapmıyor, sizi uyutan şeyin cipralexin verdiği rahatlama oldugunu düşündüm:)

Bende yaklaşık 4 ay kullandım ama günde yarım içtim şikayetlerime yarısı yetti ilk bir kaç gün tüm ictigimde bende de uyku yapmıştı kilo da aldım biraz şimdi kullanmıyorum. Ben öğle saatlerinde içiyordum.

ben cipralex 20 mg sabahları içiyorum kesinlikle uyku yapmıyor
belki bünyeye göre değişiyordur ama hiç uyku yapmadı bende

Bana da hiçbir etki etmemişti.

Merhaba bayağı geçmiş ama size sorun olacaktı acaba bırakma sürecini nasıl atlattınız bende uzun yıllardır kullanıyorum bırakmak istiyorum fakat çekilme sendromu yaşıyorum şuan 2 aya yakın 5 Mg alıyorum fakat bir gün ara veriyorum kafam bir garip oluyor çekilmez oluyor herşey

Merhaba bayağı geçmiş ama size sorun olacaktı acaba bırakma sürecini nasıl atlattınız bende uzun yıllardır kullanıyorum bırakmak istiyorum fakat çekilme sendromu yaşıyorum şuan 2 aya yakın 5 Mg alıyorum fakat bir gün ara veriyorum kafam bir garip oluyor çekilmez oluyor herşey
selam, ben azaltarak bıraktım , 2 hafta yarım sonra çeyrek ve son. ancak şöyle söyleyebilirim ki cok zorlandım , elektrik carpıyor gibi oluyordu sinirlerim de cok bozuktu. Bu ilaç bende ağlama duygusunu almıştı ve bıraktıktan sonra da eskisi gibi ağlayamıyorum. Dengesiz bir ruh halindeyim hala , seneler geçmesine rağmen. evlendikten sonra cocuk sahibi olurum diye bıraktım ilacı aslında, cünkü ne olursa olsun ilaç ve hamilelik tehlikeli olur diye düşünüyorum. Eğer 1-2 sene içinde cocuk sahibi olursam daha sonra ilaç için tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum cünkü ilaçsız yaşamak bana iyi gelmedi.

selam, ben azaltarak bıraktım , 2 hafta yarım sonra çeyrek ve son. ancak şöyle söyleyebilirim ki cok zorlandım , elektrik carpıyor gibi oluyordu sinirlerim de cok bozuktu. Bu ilaç bende ağlama duygusunu almıştı ve bıraktıktan sonra da eskisi gibi ağlayamıyorum. Dengesiz bir ruh halindeyim hala , seneler geçmesine rağmen. evlendikten sonra cocuk sahibi olurum diye bıraktım ilacı aslında, cünkü ne olursa olsun ilaç ve hamilelik tehlikeli olur diye düşünüyorum. Eğer 1-2 sene içinde cocuk sahibi olursam daha sonra ilaç için tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum cünkü ilaçsız yaşamak bana iyi gelmedi.
Anlıyorum bende en son 3 yıl önce felan bırakmıştım fakat neyin nesiyse yeniden başlamak zorunda kaldım.
Esasen ben bu ilacı 2008 yılında başladım ilk başlama sebebimde boşanmıştım ve hayatımdaki bu travmayı anlatamıyordum. Sonra uykusuzluk mutsuzluk derken beni evimizin arkasında bir dispanser vardı oranın ruh doktoru adı altında sözde tedavi edecekleri ilaçları dayadılar şimdi o bana ilaç yazan doktora lanet ediyorum biraz çık hava değişimi yap ortamını değiştir uzaklaş gibi yönlendirme yapacağı yerde bana hemen ilaçları dayadı.sonrada ilaçları alıp tam bir uyuşmuş şekilde ortalıkta duygusuz şekilde dolaşır oldum.
Ve 1 sene sonra gittiğimde odaya bile girmeden sen daha iyileşmemişsin diyip tekrar ilaçları dayadı. Şimdiki bilincim olsaydı herşey çok farklı olurdu. Hergün kahrediyorum kendime 40 yaşında sigaraya başlayıp bir müddet sonra miğdem bulandı niye içiyorum bunu dedim sigara bağımlısı olmadım fakat bu lanet ilaca bağımlı hale geldim. Sana naçizane tavsiyem sakın sakın bulaşma yoksa bu şekilde içinden çıkılmayacak bir trajedi haline geliyor hayatın çocuk yoksa mutlaka bir hobi edin derim çocuktan sonrada zaten kendin diye pek birşey kalmıyor sana .sevgiler

Back