Cipralex kullanan var mı ?

bence doktoruna danış çokta erken olmamış ilaca başlayalı bu belirtiler bikaç günde hafiflemeliydi diye düşünüyorum ben

Baş ağrım olmustu ilk bir kaç hafta. Aynı senin gibiydim aslında. Ama zamanla vucud ilaca alısıyor baş ağrısıda geçiyor :)
birde benim baş ağrım tam kafamın üstündeydi yani kafamın tam tepe noktasındaydı. bilmiyorum yerini ilaç etkiliyormuydu ama ilacı bırktığımdan bu yana bu ağrı aynı noktada birdaha yaşamadm.

uykumun gelmesı zorluyo bıraz işyerınde onun dısında ıyıyım ,,
ama terlemem hıc gecmıyo ya sureklı bı sıkıntı halındeyım nasııl anlatayım sıze hanı ev ısı yapınca sureklı hareket ederız bı terleme yorgunluk olur ya dınlenınce gecer bn oturdugum yerde yasıyorum bunu ya sureklı hemde

canım sana ne teşhısı kondu. bu sıcak basması terleme falan buna benzer daha fazla belirti yaşayan insanlarda anksiyete ve panik atak oluyor

cevap icin cok sagol. 1 ay olacak kullanali ilk hafta aldim cok iyiydi simdi stres olunca yine agriyor. Benim de beynim catlicak gibi boynum kasilior dolayisiyla basa vuruyor. Peki kac ay kullandin ve tamamen iyilestin mi yani takintilar falan gecti mi?

Geçmiş olsun..Sitemizde ilaç başlıklı konu açmak yasaktır..bilginize..

Bu tur ılaclar ıstahmı acıyor be dede ofke kontrolsuzlugu var diye Dr bugun cipralex 10 mg verdı bugun sabah tok karnına 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…