Çipli aşılama

Şu an ben de sizin gibiyim karın ve bel ağrım devam ediyor . İnşallah pozitiftenfir . Hamilelerin duaası kabul olur derler dua edin lütfen bizlere
İnşallah tüm anne olmak isteyen herkese gönülden dua ediyorum Ne zaman test gününüz

Canım aşılamadan önce baktın mı yumurtan çatlamış mi çatlamamiş mi diye ?
Hayir bakmadılar direk aşılamayı yaptılar sabah erken gittik örnek aldıktan 2 saat sonra işlem odasına alıyorlar 2 dakika civarı sürdü sadece ama bazı doktorlar kontrol edip yapıyormuş

Hayir bakmadılar direk aşılamayı yaptılar sabah erken gittik örnek aldıktan 2 saat sonra işlem odasına alıyorlar 2 dakika civarı sürdü sadece ama bazı doktorlar kontrol edip yapıyormuş
Ya bana baktı da doktorum çatlamamiş dedi. İyi bişey mi değil mi bilmiyorum. Sende ne sıkıntı vardı canım bende pcos var 3 yıldır istiyordum olmayınca son aşamalar kaldı

Ya bana baktı da doktorum çatlamamiş dedi. İyi bişey mi değil mi bilmiyorum. Sende ne sıkıntı vardı canım bende pcos var 3 yıldır istiyordum olmayınca son aşamalar kaldı
Bende pcos görünümü vardı reglm düzensizlesmisti son zamanlarda bende doktora gitmeye karar verdim. Rahim filmi sonrası zaten çok hızlı geçiyor inşallah sizin de tutar aşılamanız

Bende pcos görünümü vardı reglm düzensizlesmisti son zamanlarda bende doktora gitmeye karar verdim. Rahim filmi sonrası zaten çok hızlı geçiyor inşallah sizin de tutar aşılamanız
İnşallah canım dualarını bekliyorum. Bide canım aşılamadan sonra ilişki nasıl oldu sizin. Kusura bakma öyle soruyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…