Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çipli aşılama olanlar
- Konu Sahibi aysebay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama #aşılamatedavisi microcipli
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Mikroçip yönteminde, işleme hazırlık süreci normal aşılama ile aynı şekilde ilerler. Yumurta hücresi ilaçlar yardımıyla geliştirilir ve olgunluk zamanı geldiğinde çatlatma iğnesi yapılır. Mikroçipli aşılamadaki en büyük fark, spermlerin hazırlık sürecidir. Kaliteli spermleri seçmek için özel geliştirilmiş çipler kullanılır. Aynı zamanda bu yöntemde santrifüj yapılmaz. Bu sayede sperm DNA'sı hasar görmemiş olurMerhaba çipli aşılama nedir ben de aşılama yaptırdım bekliyorum tutunmasını
Siz ne zaman yaptırdınızMerhaba çipli aşılama nedir ben de aşılama yaptırdım bekliyorum tutunmasını
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Şimdi benim sürecim de iğneler ile yumurtamı büyülttük 3 yumurtam oluştu sınırda çatlatma iğnesi yapıldı eşim örnek verdi onlar yıkandı öyle oldu çipliyi duymamıştım bilgi için teşekkür ederimMikroçip yönteminde, işleme hazırlık süreci normal aşılama ile aynı şekilde ilerler. Yumurta hücresi ilaçlar yardımıyla geliştirilir ve olgunluk zamanı geldiğinde çatlatma iğnesi yapılır. Mikroçipli aşılamadaki en büyük fark, spermlerin hazırlık sürecidir. Kaliteli spermleri seçmek için özel geliştirilmiş çipler kullanılır. Aynı zamanda bu yöntemde santrifüj yapılmaz. Bu sayede sperm DNA'sı hasar görmemiş olur
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Ben 10 Haziran da yaptırdım dün kanama geldi yerleşme kanaması dedi doktor progestan kullanıyorumSiz ne zaman yaptırdınız
Maalesef hiç bir belirtim yok siz test yaptınızmı gününüz gelmiştirBende 8 Haziran da yaptım herhangi bir belirtiniz var mı
İnşallah tutar hepimizinki hayırlı haberlerle gelirizBen 10 Haziran da yaptırdım dün kanama geldi yerleşme kanaması dedi doktor progestan kullanıyorum
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Sizin test gününüz gelmedimiİnşallah korkuyorum ama bakalım
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Haberlerinizi bekliyoruzbenimde çipli aşılama oldu, bugün 13. günüm hiçbir belirtim yok. test verdim bekliyorum dua edin..
Yapmadım cesaretim yokMaalesef hiç bir belirtim yok siz test yaptınızmı gününüz gelmiştir
14 gün olduysa artık netleşmiştir yapın bence rabbim bilir en doğrusunu inşallah güzel haberler alırızYapmadım cesaretim yok
Dün test verdim değer 2 çıktıİnşallah pozitif çıkar mutlaka burayada yazın haberimiz olsun bugün aşılamanın kaçıncı günü
- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
11 çıktı değerimİnşallah pozitif çıkar mutlaka burayada yazın haberimiz olsun bugün aşılamanın kaçıncı günü
- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
11 çıktıHaberlerinizi bekliyoruz
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Ne güzel benim kanamam çok arttı doktora gittim rast verdim değerlerim yüksek çıktı alttan muayene yaptı yeri olmuş değerlerim yüksekmiş ama tutunamamış kaybettim11 çıktı