• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çipli aşılama nedir daha mı iyi tutma oranı iki türlü aşılama varmış ?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Yeni
KIZLARRRRR mikro çipli aşılama nedir yaa hastane bana iki türlü aşılama var dedi normal asılama çipli aşılama??? yaptıran var mı ki bunu??? aşılama yaptıracagım.... tüpbebek degıl asılama....

bende sasrıdım.... doktorla görüşmedım henuz... hastne soyledı asılama ıkı turlu var normal asılama çipli aşılama dedı....mikro çipli

Keşke yaptiranlar yazsada bilgilensek
Canım ben geçen hafta mikroçipli aşılama yaptırdım sana bi yerden aldığım bilgiyi göstereyim.
Mikroçip yöntemi ile sağlıklı spermlerin diğerlerinden ayırt edilmesi sağlanır. Sperm çipleri mikro kanalcıklardan meydana gelir. Mikro kanallar da iyi kalitedeki spermlerin seçimine yardım eder.
Bunun sayesinde hamilelik oranları artmış inşallah benimde tutunur bebişim olursa size yazarım burdan

Canım ben geçen hafta mikroçipli aşılama yaptırdım sana bi yerden aldığım bilgiyi göstereyim.
Mikroçip yöntemi ile sağlıklı spermlerin diğerlerinden ayırt edilmesi sağlanır. Sperm çipleri mikro kanalcıklardan meydana gelir. Mikro kanallar da iyi kalitedeki spermlerin seçimine yardım eder.
Bunun sayesinde hamilelik oranları artmış inşallah benimde tutunur bebişim olursa size yazarım burdan
Eylulll09 Eylulll09 siz mikrocip aşılama yaptığınızı yazmışsınız tuttu mu acaba sizin? Olduysa kaçıncıda acaba

Back