Hemen hesaplıyorum :)Selam annişler bebek cinsiyyeti hesaplama ile ilgili bir şüyi payıaşmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum bebeklerinin cinsiyyetini bilen anneler sizin dr yorumlarını bekliyoruz. Şöyle ki mesela: 2017 de hamile kaldınız ve doğduğunuz yıl 1987. Üzerine 9 rakamını ve hamile kaldığınız ayı mesela 7 ci ayı geliyorsunuz.
2017-1987=30
30+9+7 = 46
Eyer alınan son sayı çift ise kız tek ise erkek demek
1 yalnış sizden genellikle doğru çıkarHemen hesaplıyorum :)
2016-1995=21
21+9+7=37. Sonuc 2 yasında bir kızım var
Nasil yani hic anlayamadim rica etsem benimkini hesaplarmisniz 1987 dogumluyum mayis ayinda hamile kalabilirsem nasil hesapliyagimSelam annişler bebek cinsiyyeti hesaplama ile ilgili bir şüyi payıaşmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum bebeklerinin cinsiyyetini bilen anneler sizin dr yorumlarını bekliyoruz. Şöyle ki mesela: 2017 de hamile kaldınız ve doğduğunuz yıl 1987. Üzerine 9 rakamını ve hamile kaldığınız ayı mesela 7 ci ayı geliyorsunuz.
2017-1987=30
30+9+7 = 46
CansinCanim ben ona pek inanmiyorum bildiyim bir sen üstü kapalı söyliycem işte anlarsın belki) eşin sendem önce rahatlarsa kız sen eşinden önce rahatlarsan erkek olur bir de soluna yat iliş ki sonrası Allah gönlümüze göre versin
Simdi hrsaplama yapmayimimi yaniCanim ben ona pek inanmiyorum bildiyim bir sen üstü kapalı söyliycem işte anlarsın belki) eşin sendem önce rahatlarsa kız sen eşinden önce rahatlarsan erkek olur bir de soluna yat iliş ki sonrası Allah gönlümüze göre versin
Mayista o uygulumayi yap istersen canimSimdi hrsaplama yapmayimimi yanidedigin gb uygulama yapiyim
Tsk ederim bitanesinMayista o uygulumayi yap istersen canim
Bi de sana azer bayanin sayfasini veriyorim onceden cinsiyet hesaplama yapiyorCinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim) • Instagram photos and videos
58K Followers, 251 Following, 280 Posts - See Instagram photos and videos from Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim)instagram.com
Saol canimTsk ederim bitanesin
Kusura bakmazsaniz birsey daha soracahim simdi esim benden once rahatladi diyelim ben rahatlamiyacakmiyimCanim ben ona pek inanmiyorum bildiyim bir sen üstü kapalı söyliycem işte anlarsın belki) eşin sendem önce rahatlarsa kız sen eşinden önce rahatlarsan erkek olur bir de soluna yat iliş ki sonrası Allah gönlümüze göre versin
Canım hamile kaldığın yaş önemli benceSelam annişler bebek cinsiyyeti hesaplama ile ilgili bir şüyi payıaşmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum bebeklerinin cinsiyyetini bilen anneler sizin dr yorumlarını bekliyoruz. Şöyle ki mesela: 2017 de hamile kaldınız ve doğduğunuz yıl 1987. Üzerine 9 rakamını ve hamile kaldığınız ayı mesela 7 ci ayı geliyorsunuz.
2017-1987=30
30+9+7 = 46
Yıla göre kendi veriyor canım yaşı yani çıkma yapınca görünüyorCanım hamile kaldığın yaş önemli bence
Tamamda belki ben Aralık ayı doğumluyum Ocak’ta hamile kaldım saçma yaniYıla göre kendi veriyor canım yaşı yani çıkma yapınca görünüyor
Önemli olan önceki canım gerisi sana kalmışKusura bakmazsaniz birsey daha soracahim simdi esim benden once rahatladi diyelim ben rahatlamiyacakmiyimgerci hava hos benim icin isteksizim bu konularda olmasada olur ☺bende rahylamammi gerekiyo dollenme icin cok ozurdilerim sorum icin
Önemli olan önceki canım gerisi sana kalmış
Vallahi o bayana yazdim ama halen cv0 bekliyorumMayista o uygulumayi yap istersen canim
Bi de sana azer bayanin sayfasini veriyorim onceden cinsiyet hesaplama yapiyorCinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim) • Instagram photos and videos
58K Followers, 251 Following, 280 Posts - See Instagram photos and videos from Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim)instagram.com
Merhba bende 2 oğlum oldu. 2. Oğlum 6 aylık şuan değil de ileride olsa mı diye düşünmüyor değilim. Bir kızım olsun istiyorum hayırlısıyla yumurtlama dan önce olduğunu duydum ama ince hesap lazım sanırım.Vallahi o bayana yazdim ama halen cv0 bekliyorum
Allah bağışlasın canım şu an hamileyim eyer tutarsa deneyimler ve bi oğlum olursa o zaman ayırt ede bilicem ve elbet paylaşırımMerhba bende 2 oğlum oldu. 2. Oğlum 6 aylık şuan değil de ileride olsa mı diye düşünmüyor değilim. Bir kızım olsun istiyorum hayırlısıyla yumurtlama dan önce olduğunu duydum ama ince hesap lazım sanırım.deneyimlerinizi paylaşın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?