- 25 Şubat 2019
- 179
- 131
- 53
- Konu Sahibi lovetwolove
Kizlar benim bebegim için 14 haftalikken kiz gibi dedi doktor bacak arasinda bir çikinti göremedim dedi boyle olupta sonradan degisen oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana 10 haftalikken erkege benziyor dedi 14 haftalikken bacak arasinda bir cikinti yok kiz gibi dedi okadar muallakta kaldim kiMerhaba canım benim doktorum 13 haftalıkken tahmini kız dedi 16 haftalıkken kesin kız dedi genelde tahminler doğru cıkıyor
Burada okadar cok yanilma hikayesi okudumki ve çevremdede duydum iyice kafam karişti birde bebegim yan duruyor ve assagida cok saglikli bir pozisyonda degil yani yinede acaba yanilma olmusmudur diye düşünmeden edemiyorum eger oyle birsey olduysada kizlarim çok sevinir14 haftalık ta yapilan tahminin doğru olma ihtimali daha yüksektir
Evet tabiki kizda olsa çok sevecegiz sonucta bizim evladimiz ama iki kizim var ve okadsr erkek kardes istemislerdi ki onun icin yinede bir umut birdahaki kontrolü bekliyoruzKiz dediyse yanilmamistir. Erkek de bazen kordon vs sebebiyle karisiklik olabiliyor. Erkek bebek mi istiyordunuz
Rabbim gonlunuzdekini saglikli sihhatli nasip etsin insallah dualarim sizleEvet tabiki kizda olsa çok sevecegiz sonucta bizim evladimiz ama iki kizim var ve okadsr erkek kardes istemislerdi ki onun icin yinede bir umut birdahaki kontrolü bekliyoruz
Aylarca Kız denilip 8.ayda farklı bi sebepten acile gidince erkek oldugu ortaya cıkan bi yakınım varKiz dediyse yanilmamistir. Erkek de bazen kordon vs sebebiyle karisiklik olabiliyor. Erkek bebek mi istiyordunuz
Ben genel olarak soylemistim istisnai olabilir tabiki.Aylarca Kız denilip 8.ayda farklı bi sebepten acile gidince erkek oldugu ortaya cıkan bi yakınım var
Hemde Acıbadem hastanesinde iki yıl önce yasandı bu durum
Allah razı olsun rabbim herkesin gonlundekini ömrüne hayirli kılsin insallah bize dua edin rabbim kizlarimi sevindirsin insallah yinede rabbimin dedigi olurRabbim gonlunuzdekini saglikli sihhatli nasip etsin insallah dualarim sizle
Genelde erkek de yanılma oluyor çünkü başıma geldi benim bebeğime ilk erkek daha sonra kız dendi kız bebek denirse yanılma olmuyor bildiğim kadarıylaKizlar benim bebegim için 14 haftalikken kiz gibi dedi doktor bacak arasinda bir çikinti göremedim dedi boyle olupta sonradan degisen oldumu
Bizim ki 13 haftada kesin kiz dedi hala kiz diyor. Nifty yaptirdim orda da kiz cikti zaten
[/QUOTE bizim doktorumuz kız gibi bacak arasi bos gorunuyor dedi ama arkadasimda gecen yil dogum yapti onada 18. Haftada cikinti yok kiz dedi 22. Haftada erkek dedi ogly oldu
Bir uzman doktorda makalesinde kiz denilen bebeklerde yanilma orani daha yuksek diyor bilemedim sanirim ayrintiliya kadar bir umut besliycezGenelde erkek de yanılma oluyor çünkü başıma geldi benim bebeğime ilk erkek daha sonra kız dendi kız bebek denirse yanılma olmuyor bildiğim kadarıyla
Benden sana tawsiye ayrintili ultrasona girene kadar cinsiyete dair hicbi sey dusunme canim yuzde yuz bile.deselerKizlar benim bebegim için 14 haftalikken kiz gibi dedi doktor bacak arasinda bir çikinti göremedim dedi boyle olupta sonradan degisen oldumu
evet artik sormuycam bile cunku daha 14 haftalik cok erken bir donem insallah rabbim bir mucize yasatir bizeBenden sana tawsiye ayrintili ultrasona girene kadar cinsiyete dair hicbi sey dusunme canim yuzde yuz bile.deseler