• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyette yanilma

lovetwolove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
179
131
53
Kizlar benim bebegim için 14 haftalikken kiz gibi dedi doktor bacak arasinda bir çikinti göremedim dedi boyle olupta sonradan degisen oldumu

Merhaba canım benim doktorum 13 haftalıkken tahmini kız dedi 16 haftalıkken kesin kız dedi genelde tahminler doğru cıkıyor

14 haftalık ta yapilan tahminin doğru olma ihtimali daha yüksektir
Burada okadar cok yanilma hikayesi okudumki ve çevremdede duydum iyice kafam karişti birde bebegim yan duruyor ve assagida cok saglikli bir pozisyonda degil yani yinede acaba yanilma olmusmudur diye düşünmeden edemiyorum eger oyle birsey olduysada kizlarim çok sevinir

Kiz dediyse yanilmamistir. Erkek de bazen kordon vs sebebiyle karisiklik olabiliyor. Erkek bebek mi istiyordunuz

Evet tabiki kizda olsa çok sevecegiz sonucta bizim evladimiz ama iki kizim var ve okadsr erkek kardes istemislerdi ki onun icin yinede bir umut birdahaki kontrolü bekliyoruz
Rabbim gonlunuzdekini saglikli sihhatli nasip etsin insallah dualarim sizle

Kizlar benim bebegim için 14 haftalikken kiz gibi dedi doktor bacak arasinda bir çikinti göremedim dedi boyle olupta sonradan degisen oldumu
Genelde erkek de yanılma oluyor çünkü başıma geldi benim bebeğime ilk erkek daha sonra kız dendi kız bebek denirse yanılma olmuyor bildiğim kadarıyla

Genelde erkek de yanılma oluyor çünkü başıma geldi benim bebeğime ilk erkek daha sonra kız dendi kız bebek denirse yanılma olmuyor bildiğim kadarıyla
Bir uzman doktorda makalesinde kiz denilen bebeklerde yanilma orani daha yuksek diyor bilemedim sanirim ayrintiliya kadar bir umut besliycez

Oyle olan cok var.. erkek denilip kiz cikanda cok... valla en azindan ben artik rahatim doktorum soylemisti. Bide uzerine test kiz diyince tamamdir

Back