Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum hayırlısı olsun:)) bu başka bir fotoğraf 11+3Ultrason fotografiniz cok kotu anlasilmiyolar malesef. 14. Haftada hala daha net bir sekilde ogrenemediyseniz kiz bence
aa burda kiz benceTeşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum hayırlısı olsun:)) bu başka bir fotoğraf 11+3
İki hafta sonra öğreneceğim ama nub teorisine göre kız görünüyoraa burda kiz bence
Değil çok şükür bir oğlum bir kızım var ve öncelikle sağlıklı olması önceliğim ama yine de elinde olmuyor insanın mrk ediyor1-2 hafta daha sabrederseniz kız mı erkek mi net olarak öğrenirsinizönemli olan sağlıklı bir bebek annesi olmak, inanın cinsiyet hiç önemli değil bence
Haber edin ogreninceİki hafta sonra öğreneceğim ama nub teorisine göre kız görünüyor
Bugün kesin cinsiyeti öğrendim kızHaber edin ogrenince
Ben demistimBugün kesin cinsiyeti öğrendim kızdemek ki nub teorisi doğruymuş
Bana da bakarmisinBen demistim
Ultrason fotografiniz cok kotu anlasilmiyolar malesef. 14. Haftada hala daha net bir sekilde ogrenemediyseniz kiz bence
13 haftalık canım
emin olmamakla beraber kiz diyorum. Doktorunuz tahminde bulundumu?13 haftalık canım
Kıza benziyor dedi canımemin olmamakla beraber kiz diyorum. Doktorunuz tahminde bulundumu?