Doğuma Hazırlık Cinsiyetini merak ediyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gösterse bile yanılma payı var, 16 haftalıkken kesinleşir. Nub teorisini bilen az çıkar burada. Ama anne karnında sağa yatarsa kız sola yatarsa erkek olur %95 oranında.

Bende 12 haftalığım. Benimde aynı şekilde kordonu mu pipi mi anlayamadım. Resim yüklüyorum.

Eklentiler

• IMG_20190628_113434.webp
    IMG_20190628_113434.webp
    33 KB · Görüntüleme: 276
  • IMG_20190628_112943.webp
    IMG_20190628_112943.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 175
nasıl yani anne karnında kafası sağ veya solda olursamı bu şekilde
Pozisyonu, yatışıdır sağ - sol muhabbeti. Ama alyans testi de yapabilirsin, sonra lavabo açıcıyla test, çin takvimi, maya takvimi, bunlar hep doğru sonuç çıkartır.

Pozisyonu, yatışıdır sağ - sol muhabbeti. Ama alyans testi de yapabilirsin, sonra lavabo açıcıyla test, çin takvimi, maya takvimi, bunlar hep doğru sonuç çıkartır.
maya takvimi nasıl oluyor onu bilmiyorum
çin takvimi kız çıkıyor onunda tutanı da var tutmayanıda var
alyans testi yuvarlaksa kız ileri geriyse erkek diyolar ama tam tersini deyende var siz biliyomusunuz
benim yuvarlak çıkıyor
lavabo açıcı testinide denemek korkutuyo beni :D

maya takvimi nasıl oluyor onu bilmiyorum
çin takvimi kız çıkıyor onunda tutanı da var tutmayanıda var
alyans testi yuvarlaksa kız ileri geriyse erkek diyolar ama tam tersini deyende var siz biliyomusunuz
benim yuvarlak çıkıyor
lavabo açıcı testinide denemek korkutuyo beni :D
Hiçbir kuvvet uygulamadığınız yüzük bir süre sonra duruyor. Daire çizen bir yüzük kızınız, ileri ve geri sallanan bir yüzük ise oğlunuz olacağı anlamına gelirmiş. (Bir diğer deyişyle yüzük kendiliğinden ivme kazandığında ileri-geri hareket ediyorsa bebeğiniz erkek, şayet yuvarlak dönüşler sergiliyorsa bebeğiniz kız demektir.) Çin takviminde Şubat ve öncesinde doğduysan +2, Mart ve sonrasında doğduysan +1 eklemelisin. Ince çizgi :)
Lahana suyuyla da yapabilirsin testini.
Ya da meme ucu testi. Hamilelikte meme uçlarınız çok koyulaşmışsa bebeğiniz erkek, göğüs uçlarının renginde hafif bir değişim söz konusu ise kız bebektir. Lavabo açacağı ile idrarımızı cam bir bardak yada kavanozda karıştırıyoruz 10-15 saniye içinde oluşan renk değişimine göre bebeğin cinsiyet tahmininde bulunuyoruz. Şayet karışımın rengi kahve, koyu sarı, siyah yada koyu mavi gibi oluyorsa bebeğimiz erkek, ancak yeşil pembe yada herhangi bir renk değişimi olmuyorsa bebeğimizin kız olacağına işaret eder.

Hiçbir kuvvet uygulamadığınız yüzük bir süre sonra duruyor. Daire çizen bir yüzük kızınız, ileri ve geri sallanan bir yüzük ise oğlunuz olacağı anlamına gelirmiş. (Bir diğer deyişyle yüzük kendiliğinden ivme kazandığında ileri-geri hareket ediyorsa bebeğiniz erkek, şayet yuvarlak dönüşler sergiliyorsa bebeğiniz kız demektir.) Çin takviminde Şubat ve öncesinde doğduysan +2, Mart ve sonrasında doğduysan +1 eklemelisin. Ince çizgi :)
Lahana suyuyla da yapabilirsin testini.
Ya da meme ucu testi. Hamilelikte meme uçlarınız çok koyulaşmışsa bebeğiniz erkek, göğüs uçlarının renginde hafif bir değişim söz konusu ise kız bebektir. Lavabo açacağı ile idrarımızı cam bir bardak yada kavanozda karıştırıyoruz 10-15 saniye içinde oluşan renk değişimine göre bebeğin cinsiyet tahmininde bulunuyoruz. Şayet karışımın rengi kahve, koyu sarı, siyah yada koyu mavi gibi oluyorsa bebeğimiz erkek, ancak yeşil pembe yada herhangi bir renk değişimi olmuyorsa bebeğimizin kız olacağına işaret eder.
Yüzüğü hiç kuvvet uygulamadan bırakıcaz dimi göbeğimize
çin takvimi ikisindede kız gösteriyo size söylesem sizde bakarmısınız :)
lavabo açıcıya cesarett edemiyorum yaa 7 haftalığımm şimdide yapsam tutarmı

Gösterse bile yanılma payı var, 16 haftalıkken kesinleşir. Nub teorisini bilen az çıkar burada. Ama anne karnında sağa yatarsa kız sola yatarsa erkek olur %95 oranında.

Yaaa suan 21+3 ama cinsiyetini ögrendim sonunda 😂 gercekten de pipisiymis kordon fln degilmis yani 😂 cok sasirdim oysaki doktor 12 haftada kiz demisti 😂

Içerik düzenlemesinden dolayı Mune Mune seni banlayacak. Bize 12 haftalık dedin, şimdi 21 haftalık diyorsun. Neyse. Sağlıkla al kucağına, ne diyelim.

Yüzüğü hiç kuvvet uygulamadan bırakıcaz dimi göbeğimize
çin takvimi ikisindede kız gösteriyo size söylesem sizde bakarmısınız :)
lavabo açıcıya cesarett edemiyorum yaa 7 haftalığımm şimdide yapsam tutarmı
Aynen öylece tutacaksın. O zaman bekle bakalım. Lavabo açıcı yerine lahana suyuyla yap. Zararsız :)

Back
X