• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyeti Tahmini

Cerenn25

İçimdeki melek kanatlarını çarpıyor
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
248
509
33
Merhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 16+5 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor :anneadayı::emir_bebek:siz kacinci haftada ogrenmistiniz anneler:deli: Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor aticam simdi bilen tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim:KK54:

Eklentiler

• Screenshot_20190529-171926.jpg
    Screenshot_20190529-171926.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 161
  • Screenshot_20190529-172308.jpg
    Screenshot_20190529-172308.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 150
  • Screenshot_20190529-173214.jpg
    Screenshot_20190529-173214.jpg
    146,6 KB · Görüntüleme: 135
  • Screenshot_20190529-173234.jpg
    Screenshot_20190529-173234.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 143
Anne değilim henüz ama içimden kız geçti hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗

Merhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 16+5 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor :anneadayı::emir_bebek:siz kacinci haftada ogrenmistiniz anneler:deli: Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor aticam simdi bilen tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim:KK54:
Bende anne değilim ama erkek gibi sivri karın ve bebegin kafasi buyuk olunca erkek diyorlar

Karın yapısına aldanma canım, benim karnım sivri ama kızım olacak Allah'ın izni ile insallah 😊
Cinsiyet tahmin gibi bir bölüm var oraya yazarsan daha cok kisiye ulaşırsın.
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.

Bende fikrimi paylaşıyım dedim, daha doğrusu duyduğumu. Cinsiyet öğrenme haftalarına girilince erkek kendini hemen gösterirmiş. Cinsiyet kız ise eğer bebek gizlenirmiş, daha sonra öğrenilirmiş falan. :anneadayı: Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeciğiniz.:KK200:

Canım resimlerden filan hiç anlamam ama ben 17+2 hamileyim ve cinsiyeti 11+3te öğrendim 😄
Erkek çabuk gösteriyor kendini seninki kız olabilir kendisini göstermediğinden yola çıkarak söylüyorum 😘

Karın yapısına aldanma canım, benim karnım sivri ama kızım olacak Allah'ın izni ile insallah 😊
Cinsiyet tahmin gibi bir bölüm var oraya yazarsan daha cok kisiye ulaşırsın.
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Haklısın canım insan yapısına göre değişiyor aslında ben zayif olduğum icin hemen belli etti sivri olup kiz olan yuvarlak karin olup erkek bebek olanda cok saglikla gelsinlerde bunlar isin eğlenceli kismi :anneadayı: :emir_bebek: Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin seninki kac haftalık

Bende fikrimi paylaşıyım dedim, daha doğrusu duyduğumu. Cinsiyet öğrenme haftalarına girilince erkek kendini hemen gösterirmiş. Cinsiyet kız ise eğer bebek gizlenirmiş, daha sonra öğrenilirmiş falan. :anneadayı: Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeciğiniz.:KK200:
Evet canim ben de duymuştum oyle kizlar gec gösterir diye kız mi acaba diye ben de cok düşündüm bakalim ogreniriz yakinda umarim:KK54: Cok teşekkür ederim canım saglikla gelir inşallah :anneadayı::KK200:

Haklısın canım insan yapısına göre değişiyor aslında ben zayif olduğum icin hemen belli etti sivri olup kiz olan yuvarlak karin olup erkek bebek olanda cok saglikla gelsinlerde bunlar isin eğlenceli kismi :anneadayı: :emir_bebek: Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin seninki kac haftalık

Bende 163 boy 49kilo hamile kaldım hemen cıktı karnım sivri şekilde gören top koymus geziyorsun sanki diyor 🤭
Aminn amin hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim.
23haftalik hamileyim ben canim, 14. Hafta da öğrendim kızım olacağını.

Canım resimlerden filan hiç anlamam ama ben 17+2 hamileyim ve cinsiyeti 11+3te öğrendim 😄
Erkek çabuk gösteriyor kendini seninki kız olabilir kendisini göstermediğinden yola çıkarak söylüyorum 😘
oyy canim cok az aramiz belki ayni gun bile doğum yapabiliriz 8 kasim gibi geliyor benim bebiste :anneadayı: Sağlıkla gelsinler inşallah cidden seninki cook erken göstermiş 11 haftalik hatta bayagi erken 😁 senin de ilk bebis mi canim hissediyor muydun peki oglan olacagini benim hic bi histe olmuyo oyle ama dediğin gibi göstermediği icin ben de prenses gelicek herhalde diyorum:anneadayı::emir_bebek::KK200:

Bende 163 boy 49kilo hamile kaldım hemen cıktı karnım sivri şekilde gören top koymus geziyorsun sanki diyor 🤭
Aminn amin hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim.
23haftalik hamileyim ben canim, 14. Hafta da öğrendim kızım olacağını.
aynen bana da oyle diyorlar canim:KK48: oyy masallah siz yolu yarilamissiniz saglikla gelsin prenses biz de 16nin sonundayiz ama göstermedi hala bakalim merakla bekliyorum diger kontrolu:anneadayı::KK200:

oyy canim cok az aramiz belki ayni gun bile doğum yapabiliriz 8 kasim gibi geliyor benim bebiste :anneadayı: Sağlıkla gelsinler inşallah cidden seninki cook erken göstermiş 11 haftalik hatta bayagi erken 😁 senin de ilk bebis mi canim hissediyor muydun peki oglan olacagini benim hic bi histe olmuyo oyle ama dediğin gibi göstermediği icin ben de prenses gelicek herhalde diyorum:anneadayı::emir_bebek::KK200:
Evet canım bayağı erken öğrendim dün de kontrole gittim bayağı bayağı açıktı bacak arası doktor pipisinin resmini verdi 😄😄
Yok ya ben cinsiyet konusunda hiç hissetmedim ama annem de eşim de öğrendiklerinden beri erkek diyorlardı
Dedikleri oldu haklı çıktılar 😄
Evet canım benimde 4 Kasım gibi gelecek dediğin gibi belki aynı gün bile doğurabiliriz hangi ilde oturuyorsun belki beraber gideriz doğuma 😄😄

Evet canım bayağı erken öğrendim dün de kontrole gittim bayağı bayağı açıktı bacak arası doktor pipisinin resmini verdi 😄😄
Yok ya ben cinsiyet konusunda hiç hissetmedim ama annem de eşim de öğrendiklerinden beri erkek diyorlardı
Dedikleri oldu haklı çıktılar 😄
Evet canım benimde 4 Kasım gibi gelecek dediğin gibi belki aynı gün bile doğurabiliriz hangi ilde oturuyorsun belki beraber gideriz doğuma 😄😄
ayyy pasayaa bak sen acivermis hemenn yerimm onu benn :D canim aynen ikimizde Kasım annesi olucaz desene kucuk akrep burçları gelicek :D ben de 17 kasim doğumluyum bebegimle ayni ay da dogmus olucaz en guzel doğum günü hediyem bebeğim olucak:KK200::emir_bebek: bizim de 8 kasim görünüyor ama bi sorun cikmazsa normal doğum düşünüyorum sancilar gelirse 4 kasimda dogmus olur belki :D Esimin isinden dolayı İstanbul'da yaşıyoruz canim biz siz nerden

Ben 13. Haftada öğrenmiştim. Böyle karından tahmin edemem ama içinize ne doğuruyor? Genelde anneler hisseder. Ben çok kızım olsun istiyordum ama hamile olduğum anda oğlum olacak hissediyorum keşke kızım olsa diyordum ve oğlum oldu. İçinize doğan bir cinsiyet var mı?

ayyy pasayaa bak sen acivermis hemenn yerimm onu benn :KK70: canim aynen ikimizde Kasım annesi olucaz desene kucuk akrep burçları gelicek :KK70: ben de 17 kasim doğumluyum bebegimle ayni ay da dogmus olucaz en guzel doğum günü hediyem bebeğim olucak:KK200::emir_bebek: bizim de 8 kasim görünüyor ama bi sorun cikmazsa normal doğum düşünüyorum sancilar gelirse 4 kasimda dogmus olur belki :KK70: Esimin isinden dolayı İstanbul'da yaşıyoruz canim biz siz nerden
Bende normal doğuracağım inşallah 🤗🤗 ne güzel :) ben eylül doğumluyum aslında eylülde olsun isterdim ama ne fark eder ki? :) <3 gelicek minik akrepler 😄
Bende İstanbuldayım canım :) Avrupa yakasında

Bende normal doğuracağım inşallah 🤗🤗 ne güzel :) ben eylül doğumluyum aslında eylülde olsun isterdim ama ne fark eder ki? :) <3 gelicek minik akrepler 😄
Bende İstanbuldayım canım :) Avrupa yakasında
aynen oyle canim saglikla gelsinlerde dogum ayi cinsiyeti burcu hic fark etmez :anneadayı: :KK200:

Ben 13. Haftada öğrenmiştim. Böyle karından tahmin edemem ama içinize ne doğuruyor? Genelde anneler hisseder. Ben çok kızım olsun istiyordum ama hamile olduğum anda oğlum olacak hissediyorum keşke kızım olsa diyordum ve oğlum oldu. İçinize doğan bir cinsiyet var mı?
Canim masallah sende erken öğrenmişsin bayağı tun erkek annelerine eken ogrenmis :) ya bana da öyle diyorlar icine ne doğuyor diye ama hani icime mi doğuyor yoksa hissediyor muyum onu anlayamıyorum :deli:

aynen bana da oyle diyorlar canim:KK48: oyy masallah siz yolu yarilamissiniz saglikla gelsin prenses biz de 16nin sonundayiz ama göstermedi hala bakalim merakla bekliyorum diger kontrolu:anneadayı::KK200:
Amin canim amin inşallah.
Bazen minikler inatçı olabiliyor maalesef onların merak ettiği bir şey yok nasılsa 😅
Bir sonra ki kontrolun ne zaman peki.

Back