- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 8.803
Kesinlikle hissiyat. Bu minnoş kız gibi geldi banaCinsiyeti belli olan anneler yorum yapabilir misiniz acaba merak işte ilk çocuğum tabiki önemi yok ama insan merak ediyor
11+5 erkek olduğunu öğrendimKızlar selam ben 2 ay 1 günlük hamileyim de her günüm ayrı heyecan şimdide dört gözle cinsiyeti bekliyorum sizler cinsiyeti hangi haftada öğrendiniz?
Teşekkür ederim içime erkek doğuyor nedense ama doktorda kız dedi kesin olmamakla erken olduğu için deKesinlikle hissiyat. Bu minnoş kız gibi geldi bana
Neydi seninkinin cinsiyeti19. Haftada belli oldu.
İlk 15 yada 16 da şansımızı denedik ama doktor kesinleşmişini söyleyelim dedi aslında ilk heyecan yapmıştım sonradan hafifledi
16 haftada ogrendm yeniKızlar selam ben 2 ay 1 günlük hamileyim de her günüm ayrı heyecan şimdide dört gözle cinsiyeti bekliyorum sizler cinsiyeti hangi haftada öğrendiniz?
Erkek canımKızseninki
Amin amin inşallahSağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza
Ay bende birşeyler öğrenebilirim inşallah11+5 erkek olduğunu öğrendim
Kızsa bu süre uzayabilir bana bacak arasında bir çıkıntı var dedi ben kendim de gördümAy bende birşeyler öğrenebilirim inşallah
Hayırlı olsun16 haftada ogrendm yeni
Kızsa bu süre uzayabilir bana bacak arasında bir çıkıntı var dedi ben kendim de gördüm
Aşermeniz nasıl oldu tatlı ekşi ?Kızsa bu süre uzayabilir bana bacak arasında bir çıkıntı var dedi ben kendim de gördüm
Benim aşerme mi bilmiyorum ama turşu ekşimsi şeyler istiyodu şimdiye kadarHayırlı olsun
Aşermeniz nasıl oldu tatlı ekşi ?