13. haftada sizce kordonmu gozuken yoksa erkekmi kesin? Tahminlerinizi bekliyorum🙏❤️

selincp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
17
1
1
27
13. Haftada cok israrci oldugum icin doktor %70 erkek cinsiyet tahmini yapti ama kesin degil bidahaki randevumuza 1 ay var bekleyemedim ilk cocuk heyecani alisveris vs🥹 sizce cinsel organimi gozuken yoksa kordon bagimi?
IMG_4253.webp
IMG_4253.webp
IMG_4253.webp

Eklentiler

• IMG_4267.webp
    IMG_4267.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 24
Ayyyy çüküne bak haahha 🤣🤣🤣 kesinlikle pipi benceeee maşallah sağlıkla kucağıniza alın inşallah

Bence de erkeğe benziyor ama benden size tavsiye alışverişlerinizi daha ileri haftalarda yapın

Haklisiniz ama ne zaman disari ciksam gozum kayiyor ay bunu aliyim sunu aliyim bari cinsiyet bilsem ufak seyler alirim🥹
Canım çok haklısın sen bilirsin kötü tecrübe yaşayıp aldıkları elinde patlayan biri olarak söylüyorum ki şu anlık alma çok erken ben şu an 26 haftada olmama rağmen hiçbir şey almadım

Canım çok haklısın sen bilirsin kötü tecrübe yaşayıp aldıkları elinde patlayan biri olarak söylüyorum ki şu anlık alma çok erken ben şu an 26 haftada olmama rağmen hiçbir şey almadım
Cok uzuldum bende yasadim maalesef o yuzden sanki belirli bi sureyi atlatinca bu sefer daha bi rahatlik ve heyecan geldi ama tabii ki risk her zaman var🥹pozitif dusunelim iyi olur insallah

Back
X