Canım resim yokMerhaba arkadaşlar, 12 haftalık hamileyim, doktorun verdiği ultrason görüntüsünde 13 haftalık yazıyor. Bugün gittim kız gibi duruyor ama bir çıkıntı da var gibi dedi net değil dedi. Bir ay sonra tekrar çağırdı. Çok merak ediyorum kese yuvarlak değil yassı, ordan da bi tahmin ediliyormuş acaba ne olabilir, önce sağlık tabi. Tecrübesi olanlar yanıtlarsa memnun olurum
Canım resim yok
Ayyy bence kız çıkıntı düz duruyor gibiişte ultrason resmi
Bana da bakar mısınız rica edersemAyyy bence kız çıkıntı düz duruyor gibi
Canım bence bu da kız eğer işaretli kısım bacaksa apaçık duruyor senin haftan da çoktur erkek olsa bu haftalarda belli ederdi özellikle bu pozisyondaBana da bakar mısınız rica edersem
Kızlarda bu kadar kabarikli oluyor mu bende ona şaşırdım evet bacak arası fotosu buCanım bence bu da kız eğer işaretli kısım bacaksa apaçık duruyor senin haftan da çoktur erkek olsa bu haftalarda belli ederdi özellikle bu pozisyonda
Yukarı doğruysa erkek düz ise kız diye biliyorum ben canım net olarak bişey demedi mi doktor baya açık bacak arasıKızlarda bu kadar kabarikli oluyor mu bende ona şaşırdım evet bacak arası fotosu bu
Kız sızın bebegınızNURGUL17 banada tahminde bulunurmusun lütfen 10+4
Teşekkür ederim sağolunKız sızın bebegınız
Doktor kıza benzettim ama bir çıkıntı var onu penise benzetmedim dedi Bir de dedi ki yan duruyor sonradan Kendi kendime düşündüm yan duruyorsa nasıl bacak arasını çektiYukarı doğruysa erkek düz ise kız diye biliyorum ben canım net olarak bişey demedi mi doktor baya açık bacak arası
Sızın nubta kıza yönelık düz11+2 bende yorum rica edeceğim
Ya bence kızDoktor kıza benzettim ama bir çıkıntı var onu penise benzetmedim dedi Bir de dedi ki yan duruyor sonradan Kendi kendime düşündüm yan duruyorsa nasıl bacak arasını çekti
Bana erkek gibi geliyorduSızın nubta kıza yönelık düz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?