Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar bugun 15+6 yım bugun hastaneye gittim cinsiyeti bilerek soylemedi. Başka bir özel hastaneye gittim öğrenmek icin bu seferde arkası dönüktü göstermedi anlayabilen varmı
Canım benimkinede bakar mısın erkek kız değişiyor benimkinin cinsiyeti bacak arası attığım fotoğrafta erkek dediler kesin iki fotoğrafta o güne ait ikinci fotoğrafta nub belli mi onu merak ediyorum sonrasında tekrar gittiğimde göremedi doktor ben de kordon mu acaba diye düşünüyorum
Canım benimkinede bakar mısın erkek kız değişiyor benimkinin cinsiyeti bacak arası attığım fotoğrafta erkek dediler kesin iki fotoğrafta o güne ait ikinci fotoğrafta nub belli mi onu merak ediyorum sonrasında tekrar gittiğimde göremedi doktor ben de kordon mu acaba diye düşünüyorum