- Konu Sahibi 2 cocukanne
Bana da bi yorum yapsanizYüzde yüz erkek ponponlari bile beli![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bi yorum yapsanizYüzde yüz erkek ponponlari bile beli![]()
Nub kemiği düz geliyoNeyden anladiniz acabaaa oyle mi
![]()
canım atsam banada bakarmısınBacak arası gözükmüyor canım. Ama kafa yapısı erkeğe benziyor 2 2 cocukanne
Kaçıncı haftadasin? Foto ve bebeğin pozisyonu uygunsa söylerim tabi kicanım atsam banada bakarmısın
canim banada bakar misin 11+5 karından bakildi doktor yuzustu yatiyor dediKaçıncı haftadasin? Foto ve bebeğin pozisyonu uygunsa söylerim tabi ki![]()
Kız bence canım. İlk bebeğin mi?canim banada bakar misin 11+5 karından bakildi doktor yuzustu yatiyor dedi
evet ilkKız bence canım. İlk bebeğin mi?
Cnm bu 16 cı hafta cnm doktor erkek dedi amaKaçıncı haftadasin? Foto ve bebeğin pozisyonu uygunsa söylerim tabi ki![]()
Bence de net erkek canım nubu çok belliCnm bu 16 cı hafta cnm doktor erkek dedi ama
Biz de 6+3 . Sizce ne hissediyorsunuzKaçıncı haftadasin? Foto ve bebeğin pozisyonu uygunsa söylerim tabi ki![]()
Merhaba canım. Sağlıkla gelsin inşallah. Bende erken haftalardaki ultrason 2 çocuğumda da tutmadı . İnanmıyorum o yüzden . 11 haftadan sonra atarsan kafa yapısı ve nubundan anlasilabiliyorBiz de 6+3 . Sizce ne hissediyorsunuz![]()
Kafa yapısı nasıl oluyor kız bebeğin kiMerhaba canım. Sağlıkla gelsin inşallah. Bende erken haftalardaki ultrason 2 çocuğumda da tutmadı . İnanmıyorum o yüzden . 11 haftadan sonra atarsan kafa yapısı ve nubundan anlasilabiliyor![]()
Google a yaz çıkıyor canım . Böyle tarif etmektense birebir görmüş olursun.Kafa yapısı nasıl oluyor kız bebeğin ki![]()
Benimkini de yorumlarmisinizGoogle a yaz çıkıyor canım . Böyle tarif etmektense birebir görmüş olursun.
Kız canım. Bu sene kız senesi mi acabaBenimkini de yorumlarmisiniz
Eğer 12 m haftadan küçükse değişebiliyor çünküBenimkini de yorumlarmisiniz
Ilk gorsel 12+0 ikinci 10+5Kız canım. Bu sene kız senesi mi acabakaçıncı hafta?