- Konu Sahibi 2 cocukanne
-
Pardon tam tersiIlk gorsel 12+0 ikinci 10+5
Haftaya ogrenicem insallah ama insan sabirsizlaniyor isteKız canım. Bu sene kız senesi mi acabakaçıncı hafta?
O zaman kız diyorumIlk gorsel 12+0 ikinci 10+5
Anlıyorum canim ben de öyleydim.Haftaya ogrenicem insallah ama insan sabirsizlaniyor istesiz neye gore anladiniz
Cok tesekkurler yorumunuz icinAnlıyorum canim ben de öyleydim.Nubu ve kafa yapısına bakıyorum ben canim.
12hafta 2 günlük olduk bakarmısınız11. Haftadan sonra atarsanız bakarım tabi . Daha küçük
Bacak arası boş canım . Kız gibi .ama kafa yapısı da erkeğe benziyor Doktor yorum yapmadı mı ki?12hafta 2 günlük olduk bakarmısınız
%60 erkek gibi dediBacak arası boş canım . Kız gibi . Doktor yorum yapmadı mı ki?
Yani kafa yapısı erkek ama fotoda bacak arası bomboş . Ultrasonda hareket halinde çıkıntı görmüştür belki bilemedim canım .%60 erkek gibi dedi
Banada bakabilir misnYani kafa yapısı erkek ama fotoda bacak arası bomboş . Ultrasonda hareket halinde çıkıntı görmüştür belki bilemedim canım .
Banada bakabilir misnbütün mesajlarını okudum bende bi tahminde bulundum bakalım tutucak mı benm ki
YaaaKız canimArmi3
Bize de bakar mısınız 12 haftalıkKız canimArmi3
Kız bence sizinkiBize de bakar mısınız 12 haftalık
Doktor da büyük ihtimal kız dedi, çok teşekkür ederimKız bence sizinki
Hayirla ,sağlıkla gelsin inşallahDoktor da büyük ihtimal kız dedi, çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?