- 8 Aralık 2023
- 43
- 20
- 3
- 31
- Konu Sahibi 2 cocukanne
-
Başta sağda gibiydi sonra hep hareketlerini solda hissetmeye başladım 2-3 kere tekne attıHiç belli olmaz canim genelde kizlar solda olur ama tabi istisnada olabilir cinsiyet net olarak 20. Haftada kesinlesir zaten canim
Banada bakabilirmisinizBacak arası gözükmüyor canım. Ama kafa yapısı erkeğe benziyor 2 2 cocukanne
Sızce neBı atın eğer gözüküyorsa yorum yaparım tabi kafa yapisina ve nubuna göre . 2 2 cocukanne
Kafa yapısı erkeğe benziyor ama nubunu goremedimBanada bakabilirmisiniz
Arkadaşlar benimde tahmin edebilir misiniz 12+5Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 17 haftalık hamileyim 14 haftalık hamileliğim de doktora gittim cinsiyet için doktor daha küçük görebilirsem söylerim dedi sonra erkek olabilir belki dedi benim de 4 yaşında bir oğlum var kız istiyorum hayırlı sqğlıklı şekilde birde bebeğim hep sol tarafta sizde nedir cinsiyet değişir mi
Oooo baya hareketli benimkide ultrasonda baya hareketliydiBaşta sağda gibiydi sonra hep hareketlerini solda hissetmeye başladım 2-3 kere tekne attı
Ay hayirli ve sagliklisi insallahkız
kız
2. Hamileliğim olduğu için hissetmem daha kolay ama sanki hiç hissedemiyorum bu aralarOooo baya hareketli benimkide ultrasonda baya hareketliydi
Bende ultrasonda gordum cok yer degistiriyordu2. Hamileliğim olduğu için hissetmem daha kolay ama sanki hiç hissedemiyorum bu aralar
Merhaba bence netleşmesi için başka doktora gidin derim benim ilk oğlumda sa öyle oldu çünkü özel erkek dedi devlet koz detaylı ultrasona girdiniz miMerhaba banada yorum yapabilirmisiniz 16 haftalıkken erkek dedi pipisini gösterdi 21 haftalık yüzde 70 kız dedi aklım çok karışık
Ayrıntılı ultrasona girmedim aynı doktor önce erkek dedi pipisini gösterdi sonrada kız dediMerhaba bence netleşmesi için başka doktora gidin derim benim ilk oğlumda sa öyle oldu çünkü özel erkek dedi devlet koz detaylı ultrasona girdiniz mi
Banada yorum yapabilirmisiniz lütfenKafa yapısı erkeğe benziyor ama nubunu goremedim
Atmamissiniz kiBanada yorum yapabilirmisiniz lütfen
Kesin erkek bence. Doktor bir şey dmeedi mi?Rica etsem banada yorum yapar mısınız 13 haftalik görüntü
Büyük ihtimalle erkek dediKesin erkek bence. Doktor bir şey dmeedi mi?
Atıyorum bakın bakalimAtmamissiniz ki
Atıyorum bakın bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?