Çok teşekkür ederim görüşün içinUc cizgi gordum ben bence kiz
İnşallah benim de gönlüm kızdan yana tabiki evlat evlattır sağlıklı gelsin inşallah çok sağol düşüncen için
Nub çıkıntısı çok görünmüyor ama kıza benziyo canımMerhaba hanımlar 13 haftalık bizede tahmin yapar mısınız :)
Eki Görüntüle 3298908
TeşekkürlerNub çıkıntısı çok görünmüyor ama kıza benziyo canım
Nıb çıkıntısını göremedim canımMeehabalar benim için de tahminde bulunabilir misiniz9+2 Eki Görüntüle 3300340
Bunlar da bu günden, inanın o çıkıntının ne olduğunu bile bilmiyorumNıb çıkıntısını göremedim canım
Ayy kıza bwnziyo dudakları var 3 çizgi ama değişirmi bilemem sağlıcakla al kucağına canım şuan kaç haftalıksınBunlar da bu günden, inanın o çıkıntının ne olduğunu bile bilmiyorum
Aminn inşallah çok teşekkür ederim 10+2Ayy kıza bwnziyo dudakları var 3 çizgi ama değişirmi bilemem sağlıcakla al kucağına canım şuan kaç haftalıksın
Canım burda bebiş kaç haftalık kıza benziyor nub teorisine göre 3 çizgi var 12 haftalıktan sonra şekillenmeye başlıyor biraz ama inşallah gönlündekini nasip eylesin rabbim sağlıkla sıhhatleBana da yorum yapabilir misiniz rica etsem
Bende o ultrasonda 12+2 deydim şuan 14+3 dün cinsiyeti öğrenmek için gittik biraz haylaz çıktı doktoru çıldırttı tam göstericekken kapatıyor çok da hareketli inşallah enerjisi anne karnında biterde doğunca uğraşmazsın dedi bakalım 2 hafta sonra 3lü tarama var birde o zaman bakarız dediAminn inşallah çok teşekkür ederim 10+2biliyo musun doktor da kıza benzetti ama net bi şey de söylemedi
12 haftalık, 3 çizgi nerde görünüyor acabaCanım burda bebiş kaç haftalık kıza benziyor nub teorisine göre 3 çizgi var 12 haftalıktan sonra şekillenmeye başlıyor biraz ama inşallah gönlündekini nasip eylesin rabbim sağlıkla sıhhatle
12 haftalık, 3 çizgi nerde görünüyor acabaçok heyecanlıyım gerçektenn teşekkür ederim yorumunuz için
Buna da bakar mısınızUc cizgi gordum ben bence kiz
Buna da bakar mısınız
%85 erkek gibiMerhaba hanımlar 13 haftalık bizede tahmin yapar mısınız :)
Eki Görüntüle 3298908