- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
Kesin mi dedi ki kız diye yani çok erken bu haftalar 15-16. Haftalarda daha net belli oluyor ben 12 de oğluma gittiğimde hiç cinsiyet dememişti şşmdi hemen pat diye söylüyorlar doğana kadar yanılan doktorlar var birde öyke demeevet fark ettim de ama doktorun kıza benzetmesi kafama takıldı.aslında burda aynı resmin bi kaç tanesine denk geldim onlarda erkek ancak doktorunun yapılmayacağını düşünüyorum
Yo kesin demedi benzetti dedi üç hafta sonra gel kesinleşir dediKesin mi dedi ki kız diye yani çok erken bu haftalar 15-16. Haftalarda daha net belli oluyor ben 12 de oğluma gittiğimde hiç cinsiyet dememişti şşmdi hemen pat diye söylüyorlar doğana kadar yanılan doktorlar var birde öyke deme
Bi oğlum var ne yalan söyliyim bi tanede de erkek kardeşi olsun istiyorum Allah nasip ederse 3.de kız olsunYo kesin demedi benzetti dedi üç hafta sonra gel kesinleşir dedi
Konu sahibinePardon bana mı yorum yaptınız
Allah gönlüne göre versin inşallah, benim de kızım kız olsun istiyorBi oğlum var ne yalan söyliyim bi tanede de erkek kardeşi olsun istiyorum Allah nasip ederse 3.de kız olsunkızları pek sevmiyor arkadaş olsun diye doğurmak istedim Allah sağlıklı sıhhatli yerinden gönlümüze göre versin inşallah
Bende iki hafta sonra gidicem sanmıyorum tahmin yapacağını ama sen net öğrenirsen yaz yine sağlıcakla kalAllah gönlüne göre versin inşallah, benim de kızım kız olsun istiyor
Çok teşekkür ederim ben de haftaya gidicem mutlaka yazarım Allah gönlüne göre versin canımBende iki hafta sonra gidicem sanmıyorum tahmin yapacağını ama sen net öğrenirsen yaz yine sağlıcakla kal
Mrb canım rahatsız etmek istemiyorum seni ancak bi iki sorum olacaktı sana.senin usg resminde o üç beyaz noktayı dr neye benzetmişti ve kaçıncı aydı hatırlıyor musun?Bende iki hafta sonra gidicem sanmıyorum tahmin yapacağını ama sen net öğrenirsen yaz yine sağlıcakla kal
Üç nokta değilde orda sanki hafif çıkıntı var gibiydi benim bebişinkide öyleydi 16 haftada bana cinsiyeti söylediMrb canım rahatsız etmek istemiyorum seni ancak bi iki sorum olacaktı sana.senin usg resminde o üç beyaz noktayı dr neye benzetmişti ve kaçıncı aydı hatırlıyor musun?
Tamam teşekkür ederimÜç nokta değilde orda sanki hafif çıkıntı var gibiydi benim bebişinkide öyleydi 16 haftada bana cinsiyeti söyledi
Bence bebegin kiz canim. Bebisinin o uc cizgi goruntusu kiz bebeklerde gorulur diye biliyorum. Kahve cekirdegi goruntusu. Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.Mrb arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Teşekkür ederim canımBence bebegin kiz canim. Bebisinin o uc cizgi goruntusu kiz bebeklerde gorulur diye biliyorum. Kahve cekirdegi goruntusu. Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.
Canım kız kesinMrb arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Teşekkür ederimCanım kız kesin
Kız benceMrb arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Ben de tahmin alabilir miyim on üç haftalığız burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?