Doğuma Hazırlık Cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet fark ettim de ama doktorun kıza benzetmesi kafama takıldı.aslında burda aynı resmin bi kaç tanesine denk geldim onlarda erkek ancak doktorunun yapılmayacağını düşünüyorum
Kesin mi dedi ki kız diye yani çok erken bu haftalar 15-16. Haftalarda daha net belli oluyor ben 12 de oğluma gittiğimde hiç cinsiyet dememişti şşmdi hemen pat diye söylüyorlar doğana kadar yanılan doktorlar var birde öyke deme

Yo kesin demedi benzetti dedi üç hafta sonra gel kesinleşir dedi

Yo kesin demedi benzetti dedi üç hafta sonra gel kesinleşir dedi
Bi oğlum var ne yalan söyliyim bi tanede de erkek kardeşi olsun istiyorum Allah nasip ederse 3.de kız olsun kızları pek sevmiyor arkadaş olsun diye doğurmak istedim Allah sağlıklı sıhhatli yerinden gönlümüze göre versin inşallah

Allah gönlüne göre versin inşallah, benim de kızım kız olsun istiyor

Bende iki hafta sonra gidicem sanmıyorum tahmin yapacağını ama sen net öğrenirsen yaz yine sağlıcakla kal
Mrb canım rahatsız etmek istemiyorum seni ancak bi iki sorum olacaktı sana.senin usg resminde o üç beyaz noktayı dr neye benzetmişti ve kaçıncı aydı hatırlıyor musun?

Mrb canım rahatsız etmek istemiyorum seni ancak bi iki sorum olacaktı sana.senin usg resminde o üç beyaz noktayı dr neye benzetmişti ve kaçıncı aydı hatırlıyor musun?
Üç nokta değilde orda sanki hafif çıkıntı var gibiydi benim bebişinkide öyleydi 16 haftada bana cinsiyeti söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…