Erkek. Kaç haftalıkMrb arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
13 haftalık teşekkürler de neye göre erkek sizceErkek. Kaç haftalık
Oğlumun usglerine benzettim canım dr işaretleyip verdi kaç kez ona bi hayli benziyor doktorun tahminde bulundu mu13 haftalık teşekkürler de neye göre erkek sizce
Kıza benzettiOğlumun usglerine benzettim canım dr işaretleyip verdi kaç kez ona bi hayli benziyor doktorun tahminde bulundu mu
Kıza benzetti
Var mı oğlunun üst resmi zahmet olmazsaOğlumun usglerine benzettim canım dr işaretleyip verdi kaç kez ona bi hayli benziyor doktorun tahminde bulundu mu
Valla canım geçenlerde bende aradım bulamadım ama aklımda görüntü yani bu ikinci gebeliğim bunda henüz cinsiyet yok. Öyle benzettim bilmiyorum inşallah istediğin gşbi olur erkek mi istiyorsunVar mı oğlunun üst resmi zahmet olmazsa
Ortada bişeyler var gibi yuvarlak sanki fark ettin mi sendeValla canım geçenlerde bende aradım bulamadım ama aklımda görüntü yani bu ikinci gebeliğim bunda henüz cinsiyet yok. Öyle benzettim bilmiyorum inşallah istediğin gşbi olur erkek mi istiyorsun
Olsun çok teşekkür ederim aslında elbette bunu söylerken kendimi kötü hissediyorum Allah ikisinden de tattırsın ,4 yaşında bir kızım var yine de rabbim hazırlığını versinValla canım geçenlerde bende aradım bulamadım ama aklımda görüntü yani bu ikinci gebeliğim bunda henüz cinsiyet yok. Öyle benzettim bilmiyorum inşallah istediğin gşbi olur erkek mi istiyorsun
Olsun çok teşekkür ederim aslında elbette bunu söylerken kendimi kötü hissediyorum Allah ikisinden de tattırsın ,4 yaşında bir kızım var yine de rabbim hayırlısını versinValla canım geçenlerde bende aradım bulamadım ama aklımda görüntü yani bu ikinci gebeliğim bunda henüz cinsiyet yok. Öyle benzettim bilmiyorum inşallah istediğin gşbi olur erkek mi istiyorsun
Olsun çok teşekkür ederim aslında elbette bunu söylerken kendimi kötü hissediyorum Allah ikisinden de tattırsın ,4 yaşında bir kızım var yine de rabbim hayırlısını versinValla canım geçenlerde bende aradım bulamadım ama aklımda görüntü yani bu ikinci gebeliğim bunda henüz cinsiyet yok. Öyle benzettim bilmiyorum inşallah istediğin gşbi olur erkek mi istiyorsun
evet fark ettim de ama doktorun kıza benzetmesi kafama takıldı.aslında burda aynı resmin bi kaç tanesine denk geldim onlarda erkek ancak doktorunun yapılmayacağını düşünüyorumOrtada bişeyler var gibi yuvarlak sanki fark ettin mi sende
Pardon bana mı yorum yaptınız
Bilmiyorum canım ne yalan söyliyim benzettim ha bu haftalarda cinsiyet tahmini de yanlış yani doğru olmayabiliyor. İste tabi herkes olmayanı istiyor olur inşallah sende yazarsınOlsun çok teşekkür ederim aslında elbette bunu söylerken kendimi kötü hissediyorum Allah ikisinden de tattırsın ,4 yaşında bir kızım var yine de rabbim hayırlısını versin
İyi dileklerini için çok teşekkür ederimBilmiyorum canım ne yalan söyliyim benzettim ha bu haftalarda cinsiyet tahmini de yanlış yani doğru olmayabiliyor. İste tabi herkes olmayanı istiyor olur inşallah sende yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?