İçimden kız geçti sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3527499 Kızlar merhaba 9+1 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acabaRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım teşekkür ederimİçimden kız geçti sağlıkla gelsin
Erkek sankimMerhaba banada yorum yaparmısınızbacak arası fotosu
Erkek gibi geldi bana sağlıkla gelsin inşallah12 hafta 4 gün burda birdahaki kontrol 21. Haftaya merak ediyorum
Teşekkür ederim doktor tahminim erkekten yana söyledi ama değişe bilirde . Böyle bacak arası olup sonradan kız olan varmı gerçekten merak ediyorumErkek sankim
Bacak arasında bariz belli oluyor erkek organıTeşekkür ederim doktor tahminim erkekten yana söyledi ama değişe bilirde . Böyle bacak arası olup sonradan kız olan varmı gerçekten merak ediyorum
Benimkini nasıl tahmin ettiniz merak ettimBacak arasında bariz belli oluyor erkek organı
Benim kızdada aynıydı ama hissim öyle söylediBenimkini nasıl tahmin ettiniz merak ettim
Evet var şuan dışardayım eve gidince göndereyimBenim kızdada aynıydı ama hissim öyle söyledigebeliğinizi ilk gittiğiniz ultrason resmi var mı kese
1 oğlum 1 kızım var. Kızım hep dua ediyor erkek olması içinBacak arasında bariz belli oluyor erkek organı
Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez aslında kızlar kkzkardeş isterdi1 oğlum 1 kızım var. Kızım hep dua ediyor erkek olması içinevin tek prensesi benim diyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim şuan içime doğdu ve erkek gibi geldi nedense12 hafta tahmin var mı
Bi tane oğlum var sağlıklı olsun insallahta kız olsa da çok iyi olur yaniBenim şuan içime doğdu ve erkek gibi geldi nedensetabi hayırlısı
Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin içime bir an öyle doğdu en iyisini Rabbim bilirBi tane oğlum var sağlıklı olsun insallahta kız olsa da çok iyi olur yaniteşekkürler
Merhaba bana da yorum yapar mısınız anlıyorsanızBenim kızdada aynıydı ama hissim öyle söyledigebeliğinizi ilk gittiğiniz ultrason resmi var mı kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?