- 16 Ekim 2024
- 15
- 6
- 24
- Konu Sahibi lazkiziii61
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdaki konularda genellikle keseden tahminde bulunanlar oluyordu ondan öyle söyledim :)7 hafta için tahmin değil ancak içinden geçeni, istediği cinsiyeti söyleyebilir insanç tahmin için çoooook erken
Kese kız bebek kesesi gibi canım tahmin sadece rabbim gönlünüze gore versinKızlar karından usg 7hafta 5 günlük cinsiyet tahmini yapabilen varsa yorumlayabilir mi ? Tamamen meraktan sağolun şimdiden
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim merak işteKese kız bebek kesesi gibi canım tahmin sadece rabbim gönlünüze gore versin
Rica ederim canım ama hissin erkek gibi ama kese kız kesesi rabbim dualarinizi kabul etsinAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim merak işte
Allah razı olsun canım sağlıklı olsun önemli olan o Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRica ederim canım ama hissin erkek gibi ama kese kız kesesi rabbim dualarinizi kabul etsin
Amin canımAllah razı olsun canım sağlıklı olsun önemli olan o Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bebeğin duruşuna göre öyle geldi çünkü omurga kemiği düz duruypr ve çıkıntı yok gerçi daha 3 hafta vardır öğrenmenizeBende tahmin rica ediyorum 13 haftalık
Erkek diyorum ..Sağlıkla gelsinKızlar bilen varsa banada bakabilirmi 13 haftalık Eki Görüntüle 3505004
Kızımın kesesine benzettim.Sağlıkla gelsinKızlar karından usg 7hafta 5 günlük cinsiyet tahmini yapabilen varsa yorumlayabilir mi ? Tamamen meraktan sağolun şimdiden
Teşekkür ederimmmKızımın kesesine benzettim.Sağlıkla gelsin
Bi yerde araştırmıştım bebeğin duruşuna göre de tahminde bulunuluyordu tabiki benimki de bir tahmin ama kız gibi geldi bana :) Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah
İnşallah ya teşekkür ederimErkek diyorum ..Sağlıkla gelsin
Bence kız kesesiKızlar karından usg 7hafta 5 günlük cinsiyet tahmini yapabilen varsa yorumlayabilir mi ? Tamamen meraktan sağolun şimdiden