Cinsiyet tahmini

Benimkide çok emin ama kayınvalidem karnın erkek karnı diyor. Beni şüpheye düşürdü kadın
Ay zaten çevremizdekiler sussa sorun kalmayacak ama maalesef bir türlü ikna olmuyorlar aynı şey benim de başımda şu an teyzemin kızı ikiz kız doğurdu benim bir oğlum var bana bir tane kız çocuğu dileyemiyor hala daha yok döner yok şöyle yok böyle saçma sapan gereksiz hadsiz konuşmalar

Bana kız dediler bu arada. 18 haftada her halde yanlış olmaz pembe aldım çok şeyi
16 haftada %90 kiz dedi . 1 oglum var bide kiz istiyodum degiscek diye korkuyom :) saglikli olsun en onemlisi oda :) 1 2 bisey aldim korkarak oda 4 aydan sonrada degismez heralde cok emin konustu :)

16 haftada %90 kiz dedi . 1 oglum var bide kiz istiyodum degiscek diye korkuyom :) saglikli olsun en onemlisi oda :) 1 2 bisey aldim korkarak oda 4 aydan sonrada degismez heralde cok emin konustu :)
Hepimiz aynı dusuncedeyiz sanırım Rabbim sağlıkla nasip etsin gönlümüzden geçeni insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…