Teşekkür ederimErkek diyorum ben:)
Sat, eşinizin ve sizin ay/yıl olarak doğum gününü yazarsanız hesaplama yapacağımBi cinsiyet tahmini de ben rica edebilir miyim
Sat 21 Haziran ama doktorlar düzeltme yaptı 14 temmuz demen gerek dedilerSat, eşinizin ve sizin ay/yıl olarak doğum gününü yazarsanız hesaplama yapacağım
YaaKiz gibi geldi bana da
Hesaplamada erkek çıkıyorSat 21 Haziran ama doktorlar düzeltme yaptı 14 temmuz demen gerek dediler
Eşimin 1991 temmuz
Benim 1998 Aralık
Benim de iki erkekYaabu hamilelik bambaşka geçince ilki de erkek olunca herkes kız olcak bu diyip aklıma soktular
İlk cocugunuza hangi yıl ve ay hamile kaldiniz merak ettim onada bakiyim tutuyomu diyeYaabu hamilelik bambaşka geçince ilki de erkek olunca herkes kız olcak bu diyip aklıma soktular
Onda da Ocak 2022İlk cocugunuza hangi yıl ve ay hamile kaldiniz merak ettim onada bakiyim tutuyomu diye
Erkek çıkıyor onda daOnda da Ocak 2022
Yok şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları hakkında konuşurken gel bebeğe de bakalım dedi. Eşim pek gelemiyor benimle işten dolayı fırsat bulmuşken o görsün baksın istedim ekranı bile görmedim ama hareketli miydi diyorum ne biliyim duruyodu öyle diyoBenim de iki erkekilk oglumdan sonra hep ayyy bunun arkasi kiz dediler sen onlara inanma. doktor yorum yapmadi mi 12yi gecmissin aslinda
Nasıl hespalıyosun ki bunuErkek çıkıyor onda da
Bence kiz olabilir. Cunku erkekler 12 de cok net gosteriyor. 2li test ben yaptirmadim o yuzden bilmiyorum. Ama burun kemigine vs bakmasi lazim mantiken. Dr bakarken sen sor geneYok şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları hakkında konuşurken gel bebeğe de bakalım dedi. Eşim pek gelemiyor benimle işten dolayı fırsat bulmuşken o görsün baksın istedim ekranı bile görmedim ama hareketli miydi diyorum ne biliyim duruyodu öyle diyoölçüm yaptı kalp atışına baktı her şey çok iyi duruyor bi sorun yok dedi kalktım. Pazartesi 2li testim var 2li testte ultrason var mıydı
Kan yenilemesi dedikleri şey kadınlarda her 3yılda 1 erkeklerde 4yılda 1 yenileniyormuş doğduğun yıldan itibaren ekleme yapıyosunNasıl hespalıyosun ki bunu
Var burnuna, ensesine bi bakması lazımYok şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları hakkında konuşurken gel bebeğe de bakalım dedi. Eşim pek gelemiyor benimle işten dolayı fırsat bulmuşken o görsün baksın istedim ekranı bile görmedim ama hareketli miydi diyorum ne biliyim duruyodu öyle diyoölçüm yaptı kalp atışına baktı her şey çok iyi duruyor bi sorun yok dedi kalktım. Pazartesi 2li testim var 2li testte ultrason var mıydı
ahahaBence kiz olabilir. Cunku erkekler 12 de cok net gosteriyor. 2li test ben yaptirmadim o yuzden bilmiyorum. Ama burun kemigine vs bakmasi lazim mantiken. Dr bakarken sen sor geneKardesin evlendi mi bu arada o konundan hatirliyorum seni
Heee anladım galibaKan yenilemesi dedikleri şey kadınlarda her 3yılda 1 erkeklerde 4yılda 1 yenileniyormuş doğduğun yıldan itibaren ekleme yapıyosunbilimsel bisey degil kimisinde tutuyor kimisinde tutmuyor zaten %50 ihtimal
He iyi detaylı ultrason için cihaz iyidir daha rahat görür sorarım belki bişey derVar burnuna, ensesine bi bakması lazım