- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Her defasında değişiyor canım ben de anlamadım gerçekten :))Nerdyse 14 haftalik olmus nasil bilmiyolar ki nasıl soylemiolar tuhaf ben 12 de hep net ogrendm. Keseye göre tahmn yaparsak kiz gibi duruyor yuvarlak gibi kese cnku. Tek inandgm bende tutan teori bu 2 oglum var ikisininde kese fasulye gibiydi:)
Her defasında değişiyor canım ben de anlamadım gerçekten :))
En kötüsü alışveriş yapamıyorum sadece beyaz aldım biraz belli olsa da ona göre alsamGicik eder insani :) hayirlisi olsn
Haklisin ilk olunca cok heycan oluo o konuda :)) ben de beyaz almstm snra erkek oldugunu ogrendim 12.hafta falandi basladm almaya doguma yakin çıkarıp çıkarıp bakiodm esim gülüyordu bana :)) smdi 3. hamileym ilk 2 erkek birincininkinin kiyafetlerini 2.de giydi smdi bu kiz olursa yeni yeni alirz bsyler ama erkek olursa kiyafet çok bu hayatin heycani meycani kalmadı kisacasi .asdfghEn kötüsü alışveriş yapamıyorum sadece beyaz aldım biraz belli olsa da ona göre alsam
Evet annemde beyaz almış yeter alma tam belli olsun ondan sonra al israf olur çok oldu diyorHaklisin ilk olunca cok heycan oluo o konuda :)) ben de beyaz almstm snra erkek oldugunu ogrendim 12.hafta falandi basladm almaya doguma yakin çıkarıp çıkarıp bakiodm esim gülüyordu bana :)) smdi 3. hamileym ilk 2 erkek birincininkinin kiyafetlerini 2.de giydi smdi bu kiz olursa yeni yeni alirz bsyler ama erkek olursa kiyafet çok bu hayatin heycani meycani kalmadı kisacasi .asdfgh
Benim pozisyon vermiyormuş 10.hafta da erkek tahmin dedi. Sonra başka dr kemik yapısı kız dedi. Ee sonra dediler kemik yapısından belli olmaz. Ben de şaşırdım hangisiBen 12. Haftada öğrendim erkek dedi. Hala erkek değişmedi yani nasıl anlamıyorlar ilginç
Hayirlisi olsn ogrenirsen yaz buraya mrk ettmEvet annemde beyaz almış yeter alma tam belli olsun ondan sonra al israf olur çok oldu diyorbilmiyorum bir an önce belli olsun utangaç yavrum göstermiyor kapatmış kendini çok heyecanlıyımm
Allah hayırlısını versinBenim pozisyon vermiyormuş 10.hafta da erkek tahmin dedi. Sonra başka dr kemik yapısı kız dedi. Ee sonra dediler kemik yapısından belli olmaz. Ben de şaşırdım hangisi
Tabi yazarım canım inşallah sağlıklı olsun daHayirlisi olsn ogrenirsen yaz buraya mrk ettm
Tatlım kız dedi ama netleşmesi için bekle dedi bekliyorumM Merve Aycan cinsiyeti ogrendiniz mi benim kiz imiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?