Cinsiyet tahmini

Merve Aycan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
997
482
18
Kızlar 13+5 haftalık hamileym. 10.hafta da erkek dedi dr daha sonra 13.haftada kemik yapısına göre kız dedi bende kıyafet falan sipariş ettim kızdır diye dün sonuç için başka dra gittim doktor belli etmiyor kemik yapısından cinsiyet belli olmaz dedi kafam karıştı siparişleri iptal ettim. Ben kız hissediyorum ama gene de bilmiyorum anlayan varsa yorum yapabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20240523_131511.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 133
Nerdyse 14 haftalik olmus nasil bilmiyolar ki nasıl soylemiolar tuhaf ben 12 de hep net ogrendm. Keseye göre tahmn yaparsak kiz gibi duruyor yuvarlak gibi kese cnku. Tek inandgm bende tutan teori bu 2 oglum var ikisininde kese fasulye gibiydi:)

Her defasında değişiyor canım ben de anlamadım gerçekten :))

En kötüsü alışveriş yapamıyorum sadece beyaz aldım biraz belli olsa da ona göre alsam
Haklisin ilk olunca cok heycan oluo o konuda :)) ben de beyaz almstm snra erkek oldugunu ogrendim 12.hafta falandi basladm almaya doguma yakin çıkarıp çıkarıp bakiodm esim gülüyordu bana :)) smdi 3. hamileym ilk 2 erkek birincininkinin kiyafetlerini 2.de giydi smdi bu kiz olursa yeni yeni alirz bsyler ama erkek olursa kiyafet çok bu hayatin heycani meycani kalmadı kisacasi .asdfgh

Ben 12. Haftada öğrendim erkek dedi. Hala erkek değişmedi yani nasıl anlamıyorlar ilginç

Evet annemde beyaz almış yeter alma tam belli olsun ondan sonra al israf olur çok oldu diyor bilmiyorum bir an önce belli olsun utangaç yavrum göstermiyor kapatmış kendini çok heyecanlıyımm

Ben 12. Haftada öğrendim erkek dedi. Hala erkek değişmedi yani nasıl anlamıyorlar ilginç
Benim pozisyon vermiyormuş 10.hafta da erkek tahmin dedi. Sonra başka dr kemik yapısı kız dedi. Ee sonra dediler kemik yapısından belli olmaz. Ben de şaşırdım hangisi

Lütfen bakın bilenler

Eklentiler

• IMG_20240529_083232_1.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 104
Lütfen tahminde bulunur musunuz?

Eklentiler

• 9a9b3ff5-38ce-4ef0-adbe-fde0296b6560.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…