- 19 Aralık 2024
- 32
- 3
- 29
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim nerden anladinz aceba ?Kız gibi sağlıkla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim nerden anladinz aceba ?Kız gibi sağlıkla gelsin
Senelerdir çok fazla usg görüyorum bebek istediğim için 3 tane oğlum oldu ikisi kayıp biri kucağımda artık şükürler olsun onlarla kıyasa istinaden kıza benzettim :) tabiki doktor söyler doğrusunu 11. Haftada belli olmuştu bu oğlum erkekler çabucak belli oluyor zaten tecrübeli bir doktor kordon ile pipiyi ayırt ediyor çok rahat. İlk çocuğunuz mu kaç haftalıktı son muaynedeÖncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim nerden anladinz aceba ?
Nub paralel geliyor kız muhtemelen sağlıkla gelsin doktor söyleyince bizlede paylaşın lütfencinsiyet tahmini yapar mısınız 12+3 günlüğüz
İlk cocugum değil dordundu olacak Allah'ın izni ile ama bundan önceki bebeğimi doğduğu gibi kaybettim yani şuan bir oğlum birde kızım var 10 ve 9 yaşlarında . Bu USG bugünkü muayene 8+5 günSenelerdir çok fazla usg görüyorum bebek istediğim için 3 tane oğlum oldu ikisi kayıp biri kucağımda artık şükürler olsun onlarla kıyasa istinaden kıza benzettim :) tabiki doktor söyler doğrusunu 11. Haftada belli olmuştu bu oğlum erkekler çabucak belli oluyor zaten tecrübeli bir doktor kordon ile pipiyi ayırt ediyor çok rahat. İlk çocuğunuz mu kaç haftalıktı son muaynede
Sağlıkla doğup büyüsün inşallah zaten bir kız bir oğlunuz var hepsi erkek olsada kız olsada önemi yok hayırlı sağlıklı evlat olsun. Başınız sağ olsun kaybınız içinİlk cocugum değil dordundu olacak Allah'ın izni ile ama bundan önceki bebeğimi doğduğu gibi kaybettim yani şuan bir oğlum birde kızım var 10 ve 9 yaşlarında . Bu USG bugünkü muayene 8+5 gün
Senelerdir çok fazla usg görüyorum bebek istediğim için 3 tane oğlum oldu ikisi kayıp biri kucağımda artık şükürler olsun onlarla kıyasa istinaden kıza benzettim :) tabiki doktor söyler doğrusunu 11. Haftada belli olmuştu bu oğlum erkekler çabucak belli oluyor zaten tecrübeli bir doktor kordon ile pipiyi ayırt ediyor çok rahat. İlk çocuğunuz mu kaç haftalıktı son muaynede
Nub paralel geliyor kız muhtemelen sağlıkla gelsin doktor söyleyince bizlede paylaşın lütfen
Amin Allah razı olsun inşaallahSağlıkla doğup büyüsün inşallah zaten bir kız bir oğlunuz var hepsi erkek olsada kız olsada önemi yok hayırlı sağlıklı evlat olsun. Başınız sağ olsun kaybınız için
Peki size zahmet olacak binada bakabilir misiniz arkadasiminAmin Allah razı olsun inşaallah
Teşekkürler doktorumuz da kıza benziyor dedi fetal dna sonucumuzu bekliyoruz kesinleşmesi içinNub paralel geliyor kız muhtemelen sağlıkla gelsin doktor söyleyince bizlede paylaşın lütfen
doktor yorum yapmadı mı bu hafta dacinsiyet tahmini yapar mısınız 12+3 günlüğüz
Kıza benziyor dedidoktor yorum yapmadı mı bu hafta da
allah gönlünüze göre versin diyelim o zaman.Kıza benziyor dedi
Teşekkür ederim sağolunallah gönlünüze göre versin diyelim o zaman.
Kesesi uzun geliyor erkek olabilir ama sadece içgüdüsel cevabım sizin ilk attığınız kız gibiydi daha çokPeki size zahmet olacak binada bakabilir misiniz arkadasimin