hadi ya inşallahKıza benzettim biraz benimkide kız o haftalarda böyleydi
Bence kızKızlar merhaba. 16 haftalık hamileyim 12. Haftada özeldeki doktorum cinsiyet tahmini yaptı ama net birşey söylemedi bacakları bağdaş kurmuş dedi. Devletteki doktorumda 4 ay dolmadan söyleyemiyomuş prosedür gereğiçatlicam ben ama sizce kız mı erkek mi ?
Yüksek ihtimal kızKızlar merhaba. 16 haftalık hamileyim 12. Haftada özeldeki doktorum cinsiyet tahmini yaptı ama net birşey söylemedi bacakları bağdaş kurmuş dedi. Devletteki doktorumda 4 ay dolmadan söyleyemiyomuş prosedür gereğiçatlicam ben ama sizce kız mı erkek mi ?
Erkek gibi duruyorKızlar tahmin alalım 11 haftalık doktor daha cinsiyetini söylemedi.
anlayamadım 12 hafta bile zor görünüyor bana kız dedi yüksek ihtimal 18+5 kontrolümde erkek çıktıKızlar tahmin alalım 11 haftalık doktor daha cinsiyetini söylemedi.
Erkekmiş benimkiYüksek ihtimal kız
Düğmecik
Bence kıZKızlar merhaba. 16 haftalık hamileyim 12. Haftada özeldeki doktorum cinsiyet tahmini yaptı ama net birşey söylemedi bacakları bağdaş kurmuş dedi. Devletteki doktorumda 4 ay dolmadan söyleyemiyomuş prosedür gereğiçatlicam ben ama sizce kız mı erkek mi ?
Yok canım erkek öğrendimBence kıZ
Kız bu çok küçük dahaRica etsem cinsiyet tahmininde bulunabilirmisinşz
Eki Görüntüle 3383828
Erkeğe mi benziyor sankiMerhabalar, tahminlerinizi alabilir miyim? 11+2yiz Eki Görüntüle 3383637
Kız bu çok küçük daha