Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben erkek hissettim canimYardımcı olun lütfen![]()
KizKızlar merhaba 12 haftalık hamileyim anlayanlar varsa cinsiyet tahmini yapabilir mi ilk gebelik heyecanlı ve meraklıyımEki Görüntüle 3343397 Eki Görüntüle 3343398
Bence kız gibiKizlar ben de 12+1 im bugün doktora gittim iki hafta sonra tahmin edelim dedi ultrason resmine göre tahmin edebilir misiniz
Canım bence kız plasenta sagda duruyor
Lütfen banada yazın 16 haftalık hamileyim cinsiyeti nedir aşırı merak ediyorumBence kız gibi
Sizinki de kız gibi geldiLütfen banada yazın 16 haftalık hamileyim cinsiyeti nedir aşırı merak ediyorum
Sizinkini anlayamadım maalesef erkek sanki ama emin değilimben de yorum alabilir miymm
Eki Görüntüle 3350853
Göbek çizginden belli oluyor. Oluşmul mu.Sizinkini anlayamadım maalesef erkek sanki ama emin değilim
Nub dan belli olur ama bu ultrasondan anlamadım kafa yapısı erkek gibi geldiGöbek çizginden belli oluyor. Oluşmul mu.
Tesekkur ederim hayırlısi olsun insallahSizinkini anlayamadım maalesef erkek sanki ama emin değilim
KizBizide tahmin eder misiniz arkadaşlar 12+3 doktorum bı şey söylemedi çok merak ediyorum