- 2 Temmuz 2023
- 8.234
- 22.625
Kızlar merhaba bugün doktora gittim son adet tarihime göre 11+6 günlük gebeyim doktor ultrasonyonda 12+2 günlük dedi kilosu 50 gr boyu 6 cm doktor cinsiyet tahmini yaptı ama bize söylemedi kız kardeşime söyledi o süpriz yapıcak bize tahmin söyledi sadece 15.haftada kesin söylerim dedi sizce kız mı erkek mi? Birde ikili taramayı söyledi ama ben düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Hadi bakalım öğrenince yazAz kalmış az. Benim 1 hafta kaldı öğrenmeme
Erkek hissettimKizlar 11 haftalik cinsiyeti nedir sizce anlayan varsa bakabilirmi?Eki Görüntüle 3271390
Benim oğluşumun kafasına benziyorKizlar 11 haftalik cinsiyeti nedir sizce anlayan varsa bakabilirmi?Eki Görüntüle 3271390
TesekkurlerBenim oğluşumun kafasına benziyoro yüzden erkek demek istiyorum
ErkekKızlar merhaba bugün doktora gittim son adet tarihime göre 11+6 günlük gebeyim doktor ultrasonyonda 12+2 günlük dedi kilosu 50 gr boyu 6 cm doktor cinsiyet tahmini yaptı ama bize söylemedi kız kardeşime söyledi o süpriz yapıcak bize tahmin söyledi sadece 15.haftada kesin söylerim dedi sizce kız mı erkek mi? Birde ikili taramayı söyledi ama ben düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Sizinki kıza benziyorkızlar merhaba hiç anlamadigim icin sizleri rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın 12+3’teyim sizce nedir cinsiyeti
Bacak arası gözükmüyor yada ben göremedimKızlar benimkine de yorum yaparmısınız
Bende erkek hissediyorum en başından beri bakalım 10 gün sonra belli olucak
Bacak arası değilde kafa tasından anlayanlar var diye attımBacak arası gözükmüyor yada ben göremedim
Sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsunBende erkek hissediyorum en başından beri bakalım 10 gün sonra belli olucak
gerçekten miiiii. ayyyy su hayatta tek dileğim önce sağlık sonra bir kız cocugu. 11 agustosta gidicem cinsiyet içinSizinki kıza benziyor
Haber verirsiniz bizede sağlıkla gelsingerçekten miiiii. ayyyy su hayatta tek dileğim önce sağlık sonra bir kız cocugu. 11 agustosta gidicem cinsiyet için