- 26 Aralık 2018
- 387
- 96
- 48
- 36
Erkeğe benziyor canım benim bebeğimin ultrason görüntüsüne çok benziyoMerhaba arkadaşlar banada bir tahminde bulunur musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğe benziyor canım benim bebeğimin ultrason görüntüsüne çok benziyoMerhaba arkadaşlar banada bir tahminde bulunur musunuz?
Erkek bizim cinsiyetimiz teşekkür ederimSizin pek anlamadim kiz gbi
Benim ki ne acaba tahmin etseniz çok merak ediyorum. 12 haftalikBanada erkek gbi geldi aslinda ama tam net degil
12 hafta için görüntü çok küçük görünüyor hiçbir şey anlaşılmıyor. ama bakarken doktor söylemiştir bi şeyler cünkü ultrasonda bebek döndükce gösteriyor hafiften.Benimde tahmin eder misiniz lütfen çok merak ediyorum 12 haftalik
Pardon 8 haftalik diyecektim ultrasyonda ama şuan 16 haftalık ve hala doktor söylemedi özele gitmem gerekecek sanırım12 hafta için görüntü çok küçük görünüyor hiçbir şey anlaşılmıyor. ama bakarken doktor söylemiştir bi şeyler cünkü ultrasonda bebek döndükce gösteriyor hafiften.
Seninki cok kucuk gorunuyo canm anlasilmiyo bu fotodanBenimde tahmin eder misiniz lütfen çok merak ediyorum 12 haftalik
Saglikli gelsin canmErkek bizim cinsiyetimiz teşekkür ederim![]()
8 haftalık diyecektim kusura bakmayinSeninki cok kucuk gorunuyo canm anlasilmiyo bu fotodan
Merhaba bize de tahmide bulunur musunuzNuba göre erkek bence.
Merhaba bize de tahmide bulunur musunuzbizim bebiş poposunu döndü gerçi pek göstermedi
11+3 de gittik erkeğe benzetti doktorumuz ama daha çok erken dedi
önceki ultrasonunuda ekliyim belki kese sekline göre de tahmin edilir
![]()
Kiza benzettim benMerhaba bize de tahmide bulunur musunuzbizim bebiş poposunu döndü gerçi pek göstermedi
11+3 de gittik erkeğe benzetti doktorumuz ama daha çok erken dedi
önceki ultrasonunuda ekliyim belki kese sekline göre de tahmin edilir
![]()
Sizinki anlasilmiyo simdi ne desem yanlis olurEki Görüntüle 3169802 benimkine bakarmisiniz rica etsem
TeşekkürlerKiza benzettim ben
erkege benzettimMerhaba bana da yorum yapabilir misiniz![]()
genelde 12. haftadan sonrakilerde belli oluyor sizinkinden hicbi sey belli olmuyor maalesef.Benimkinide bakar mısınız 10+1 günlük![]()