- 24 Temmuz 2019
- 35
- 13
- 18
- 28
- Konu Sahibi Fatma celikkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıza benzettim de bilemedim sağlıkla gelsin13.4 haftalk bebeğim doktor söylemiyor daha cinsiyetini. Tecrübeli anneler tahmini olan var mı
Kıza benzettim de bilemedim sağlıkla gelsin
Benimkine de bakar mısınızKıza benzettim de bilemedim sağlıkla gelsin
Ben gerçekten anlamıyorum ama bu bebiş için içimden öyle geçti ama bak bana Ikra meyra bakmıştı 11-12-13 haftalık USG hangisi varsa at benimkini bilmişti o daha iyi anlıyor rabbim gönlüne göre versin bu aradaBenimkine de bakar mısınız
Nubu net değil kız gibi sanki 11 12 13 haftalar olmalı varsa paylaşın13.4 haftalk bebeğim doktor söylemiyor daha cinsiyetini. Tecrübeli anneler tahmini olan var mı
Merhaba teşekkür ederim tahmininiz için. Bu ultrason 12+6 ancak doktor 13+4 e uyumlu dedigi için öyle paylastmNubu net değil kız gibi sanki 11 12 13 haftalar olmalı varsa paylaşın
Ramzi pek tutmuyor en iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik kız yönünde vajinal ise erkekIkra meyra ikra ramzi teorisinden bi tahmin etsene kız mı erkek mi sence
Çok teşekkür ederim hemen soruyorum Ikra meyra hanım yardımcı olabilir misinizBen gerçekten anlamıyorum ama bu bebiş için içimden öyle geçti ama bak bana Ikra meyra bakmıştı 11-12-13 haftalık USG hangisi varsa at benimkini bilmişti o daha iyi anlıyor rabbim gönlüne göre versin bu arada
Boyutlu da pek belli olmuyor ama sanki erkek gibi emin olamadım 11 12 13 haftalar olmalıÇok teşekkür ederim hemen soruyorum Ikra meyra hanım yardımcı olabilir misiniz Eki Görüntüle 2906325 Eki Görüntüle 2906326
Erkek olabilir13.4 haftalk bebeğim doktor söylemiyor daha cinsiyetini. Tecrübeli anneler tahmini olan var mı
Teşekkür ederim 13 hafta 6 günlük görüntüsüydü bu. Bikaç hafta kaldı kesin cinsiyeti öğrenmek için ama sabredemiyorum öğrenmek istiyorumBoyutlu da pek belli olmuyor ama sanki erkek gibi emin olamadım 11 12 13 haftalar olmalı
Başka USG varsa paylaşın emin olamadım çünküTeşekkür ederim 13 hafta 6 günlük görüntüsüydü bu. Bikaç hafta kaldı kesin cinsiyeti öğrenmek için ama sabredemiyorum öğrenmek istiyorum
Son olarak bu varBaşka USG varsa paylaşın emin olamadım çünkü
Burda sanki tipi kız gibi sankiSon olarak bu var
Eki Görüntüle 2906951
Hayırlısı inşaallah teşekkür ederimBurda sanki tipi kız gibi sanki