- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Fatma celikkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıza benzettim de bilemedim sağlıkla gelsin13.4 haftalk bebeğim doktor söylemiyor daha cinsiyetini. Tecrübeli anneler tahmini olan var mı![]()
Benimkine de bakar mısınızKıza benzettim de bilemedim sağlıkla gelsin![]()
Ben gerçekten anlamıyorum ama bu bebiş için içimden öyle geçti ama bak bana @Ikra meyra bakmıştı 11-12-13 haftalık USG hangisi varsa at benimkini bilmişti o daha iyi anlıyorBenimkine de bakar mısınız![]()
Nubu net değil kız gibi sanki 11 12 13 haftalar olmalı varsa paylaşın13.4 haftalk bebeğim doktor söylemiyor daha cinsiyetini. Tecrübeli anneler tahmini olan var mı![]()
Merhaba teşekkür ederim tahmininiz için. Bu ultrason 12+6 ancak doktor 13+4 e uyumlu dedigi için öyle paylastmNubu net değil kız gibi sanki 11 12 13 haftalar olmalı varsa paylaşın
Ramzi pek tutmuyor@Ikra meyra ikra ramzi teorisinden bi tahmin etsene kız mı erkek mi sence![]()
Çok teşekkür ederimBen gerçekten anlamıyorum ama bu bebiş için içimden öyle geçti ama bak bana @Ikra meyra bakmıştı 11-12-13 haftalık USG hangisi varsa at benimkini bilmişti o daha iyi anlıyorrabbim gönlüne göre versin bu arada
Boyutlu da pek belli olmuyor ama sanki erkek gibi emin olamadımÇok teşekkür ederimhemen soruyorum @Ikra meyra hanım yardımcı olabilir misiniz Eki Görüntüle 2906325 Eki Görüntüle 2906326
Erkek olabilir13.4 haftalk bebeğim doktor söylemiyor daha cinsiyetini. Tecrübeli anneler tahmini olan var mı![]()
Teşekkür ederimBoyutlu da pek belli olmuyor ama sanki erkek gibi emin olamadım11 12 13 haftalar olmalı
![]()
Başka USG varsa paylaşınTeşekkür ederim13 hafta 6 günlük görüntüsüydü bu. Bikaç hafta kaldı kesin cinsiyeti öğrenmek için ama sabredemiyorum öğrenmek istiyorum
![]()
Son olarak bu varBaşka USG varsa paylaşınemin olamadım çünkü
Burda sanki tipi kız gibi sanki
Hayırlısı inşaallahBurda sanki tipi kız gibi sanki![]()